IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти вдъхновение: Криси Тейгън и розовата ѝ коса

2 февруари 2021 08 30

Нов месец, нова прическа

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън официално се присъедини към списъка на звезди, които са боядисали косата си в розово през карантината. В него са включени още Деми Ловато, Кейт Хъдсън и Кая Гербер.

В събота Тейгън използва социалната мрежа Instagram, за да се похвали с новата си прическа. „Розово!“, беше единственото, което написа под публикацията и остави феновете да я поздравяват за промяната. Тя отбеляза и екипа, който е отговорен за трансформацията, включително фризьорката Иринел де Леон, гримьорката Кристин Студън и стилистката Алана Ван Дераа.

На снимката Криси е облечена в едноцветен тоалет, състоящ се от дълго черно яке, черно бюстие и сиви дънки с асиметрична талия. Белите ѝ токчета, чиито връзки се бяха увили около глезена, завършваха визията на звездата. Новата прическа на Тейгън идва само няколко седмици, след като тя се подложи на първото си боядисване за 2021 година. По-рано през месеца тя избра лилавия цвят, като по-късно потвърди, че промяната е временна.

След като привлече вниманието с розовата си коса, Криси избра да публикува още една снимка, като с нея показа, че розовата ѝ прическа отново е перука. На фотоса звездата позира в задния си двор, облечена в бял тоалет, а косата ѝ вече е кестенява. Дизайнът на роклята идеално обгръща извивките на Тейгън, като се сгъва около гърдите, за да подчертае деколтето ѝ. За да завърши визията си, Криси избра велурени ботуши.

„Когато гледаш една снимка твърде дълго време, започваш да се чудиш дали е хубава или не“, пише Тейгън под публикацията. Тя веднага събра хиляди коментари, с които хората я увещават, че кадърът е много хубав. За да завърши уикенда си по най-добрия начин, звездата и съпругът ѝ Джон Леджънд заведоха децата си Луна и Майлс на конна езда. За специалния ден авторката на готварски книги избра да заложи на спортен тоалет, състоящ се от клин, плетена жилетка и ботуши. Косата ѝ беше прибрана на висок кок, а задължителната предпазна маска беше на лицето ѝ дори когато се опитва да целуне един от конете.

По-късно Тейгън сподели видео на сина си Майлс, който си играе в пясъка с пластмасови конуси. От своя страна, Джон Леджънд изглеждаше като професионалист на гърба на своя кон, яздейки без никакви проблеми. По неговите стъпки върви и 4-годишната му дъщеря Луна, която сама се качи на пони и показа завидни умения.

Язденето е съвсем ново хоби за семейството на Джон и Криси, което е било започнато след спонтанния аборт на авторката. „Терапевтът ми каза да си намеря нещо, което е само за мен. Днес започва приключението ми в конния свят“, написа Тейгън в социалните мрежи. Добави, че се надява животните да я харесат, защото тя вече ги обича. Тя се пошегува, че вече се е изморила, след като едва е сложила ботушите за езда.

„Не съм стигнала до язденето, а вече искам почивка“, казва Тейгън. Малко след като обяви новото си хоби, звездата получи критики в социалните мрежи. Част от потребителите я критикуват, че докато тя се хвали с покупката на кон, някои хора нямат какво да сложат на масата си. Криси отговори, че конната езда е препоръчана от терапевта ѝ е започната, защото е трябвало да прави нещо, което е само за нея. Тя добави, че не си е купила кон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари