IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън заприлича на Рейчъл от „Приятели“

21 декември 2020 17 40

Моделът с нова визия за Коледа

БГНЕС

Криси Тейгън изпраща една трудна в личен план година. Съпругата на певеца Джон Леджънт загуби третото си дете. След като се възстанови напълно след операцията, тя си даде малко почивка от социалните мрежи, но ето че отново е сред нас. Сега, точно преди Коледа, тя реши да промени външния си вид, с което показа на последователите си, че е готова да обърне нова страница от живота си.

През уикенда моделът сподели ново видео в Instagram, в което за малко да я объркаме с Рейчъл Грийн от популярния сериал „Приятели“.

Косата на Тейгън е с леки светли кичури, подстригана на пластове, подобно на Дженифър Анистън, която през 1995 г. се появи с тази прическа на екрана. Сега, 25 години по-късно, тя все още е актуална.

Допреди няколко седмици Криси бе с дълга до кръста коса с леки романтични вълни. Голяма част от гривата ѝ се дължеше на екстеншъни. За Коледа обаче тя ще бъде по-естествена, освежавайки прическата си по въпросния начин.

„Напомняш ми на Рейчъл Грийн“, „Да, точно прическата на Рейчъл от 90-те“, пишат последователите на Криси Тейгън в социалната мрежа.

Емблематичната прическа на модната асистентка, която бе омъжена за Рос, доминираше през втората половина на 90-те, след което се завърна през тази есен. Според коафьори, тя ще бъде предпочитана от много жени до края на зимата.

Преди няколко седмици Бела Хадид се подстрига подобно на Рейчъл, добавяйки симпатичен бретон. През март пък видяхме Селена Гомес с подобна визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Yoana ( преди 3 години )