IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл, Моника и Фийби отново заедно

14 ноември 2019 15 00

Дженифър Анистън получи подкрепа от Кортни Кокс и Лиса Кудроу

Снимка: Instagram

Дженифър Анистън не може да се оплаче от хората до себе си. Актрисата, изиграла Рейчъл в сериала „Приятели“, получи наградата за „Артистично вдъхновение“, а статуетката ѝ беше дадена от нейните колежки и близки приятелки Кортни Кокс и Лиса Кудроу.

Трите дами позираха заедно и на червения килим преди събитието, с което отново показаха, че годините и разстоянието нямат значение, щом приятелската връзка е силна.

За вечерта Анистън избра черно-бяла рокля без ръкави, към която добави и черни токчета. Кортни Кокс и Лиса Кудроу заложиха на по-традиционните черни тоалети, като Кокс дори избра прозрачна дантелена риза, с която да се появи на наградите.

„Не сме единствените, които знаят, че Джен е невероятен човек. Всички я обичаме, защото тя е истинска, тя дарява топлина, щастие, хумор и любов“, започна речта си Кортни Кокс преди да връчи статуетката на своята колежка. Кудроу добави, че Анистън работи много усърдно с болни деца и точно там може да се види нейната човечност.

Лиса Кудроу, Дженифър Анистън и Кортни Кокс се познават от снимачната площадка на сериала „Приятели“, който се излъчваше от 1994 до 2004 година. Компания им правеха Матю Пери, Дейвид Шуимър и Мат ЛеБланк.

Още там между трите дами се заражда истинско приятелство, което продължава и до днес. Често те си устройват срещи и вечери, а единствено Кудроу и Кокс бяха поканени на сватбата на Дженифър Анистън през август 2015 година.

Тогава актрисата се омъжи за Джъстин Теру, с когото вече са разведени. А само преди месец Анистън се присъедини към Инстаграм, а първото ѝ фото буквално разби социалната мрежа. 

Иии наградата за снимката на деня отива при... Дженифър Анистън

Сега може да гледате Рейчъл от „Приятели“ в новия ѝ сериал „The Morning Show“, който се излъчва в платформата Apple TV+. За съжаление, нейните колежки няма да бъдат там, но пък на тяхно място влизат Рийз Уидърспун и Стив Карел, които също не са за пропускане. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари