IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: С актьорите от „Приятели“ работим върху общ проект

3 ноември 2019 14 00

Какъв е той обаче, все още не се знае

Снимка: Instagram

Още от последния епизод на сериала „Приятели“, излъчен през 2004 година, феновете нямат търпение да видят още веднъж великолепната шесторка заедно на екран. Постоянно бяха пускани слухове за събиране и заснемане на нови епизоди от поредицата, но досега всичко беше категорично отричано от целия актьорски състав.

„Приятели“ превърна шестима непознати на публиката души в световни звезди. В главните роли влизат Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър и Матю Пери. Сериалът започва през 1994 година и веднага се превръща във феномен и едно от най-гледаните шоута в историята на Америка.

Приятели -

Снимка: Getty

10 години на екран, много спечелени награди и милиони зрители пред телевизорите. Това е равносметката, която всички си направиха през 2004-а, когато завесата падна и всички казаха сбогом на шестимата персонажи.

Сега обаче феновете на сериала могат да се надяват за нещо ново, но с познатите лица. Дженифър Анистън, която влезе в ролята на Рейчъл Грийн, сподели в шоуто на Елън Дедженеръс, че в момента с колегите й от „Приятели“ работят по общ проект.

Но не бързайте да мислите, че ще се заснемат нови епизоди. Категорично не! Нито Анистън, нито другата част от състава иска да влезе отново в старите си обувки. Засега нищо друго не се издава около идеята, а екранната Рейчъл казва, че не иска да подвежда хората.

Приятели -

Снимка: Getty

„Ще ни е много приятно отново да работим заедно, но не знаем точно какво да направим. Затова засега само опитваме. Работим по нещо“, споделя Анистън. Тя наскоро се присъедини и към социалната мрежа Инстаграм с една иконична снимка, която буквално събори социалната мрежа.

Горещ кадър: Кортни Кокс и Дейвид Бекъм в джакузи

„Просто така се случи, че всички бяхме по едно и също време в една и съща част на света. Не се бяхме виждали отдавна и решихме да се съберем“, споделя тя относно първото си селфи, на което присъстваха и Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

Въпреки че скоро може да не видим шестимата заедно на екран, Анистън се завръща в сериалите с новия си проект „The Morning Show“, който тръгва от 1 ноември по новата стрийминг платформа Apple TV+

Дженифър Анистън – вечната приятелка

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари