IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън – вечната приятелка

13 октомври 2019 12 00

Звездата издигна в култ женската дружба

Дженифър Анистън – вечната приятелка

Както се пее в саундтрака на сериала „Приятели“ – „Винаги ще съм до теб“ („I'll be there for you!“), така и Дженифър Анистън призна, че поддържа десетилетия приятелства и вярва, че женската дружба е безценна.

Звездата е на корицата на новия брой на Variety, посветен на женската сила, в който коментира личните си взаимоотношения с други дами.


„Смятам, че е важно за жените да се подкрепят едни други и да разбират силата на истинското женско приятелство. Едно от най-силните оръжия, които имам в своя живот, са жените, с които съм изградила приятелство преди повече от 30, 35 години и с които съм близка и до днес. Така че, култивирайте тези прекрасни приятелства като млади жени и те ще ви подкрепят, когато остарявате, ще ви приземяват, ще ви държат на пръсти, ще ви държат фокусирани и няма да позволяват нищо да ви се размине“, коментира актрисата.

И говорейки за приятелства нямаше как да бъде подмината темата за дружбата ѝ с колегите ѝ от сериала „Приятели“, който я превърна в суперзвезда. Анистън призна, че е в прекрасни отношения с тях, особено с Кортни Кокс, с която нерядко се появява публично и добави, че ѝ липсва времето на снимачната площадка на ситкома.

Актрисата е изправена пред ново предизвикателство, този път в ролята на продуцент на лентите Dumplin', Cake и Murder Mystery. Тя скоро ще се появи и на малкия екран в сериала на Apple TV+'s The Morning Show , където си партнира с Рийз Уидърспун.


„Може би се възприема като власт и сила, аз му казвам сериозна работа. Сещате се, заслужено място в моя бизнес. Смятам, че съм си платила всички „дългове“ и съм си заслужила тази сила“, сподели още Дженифър.

По думите ѝ нейните успехи, трябва да доведат и до успехите на други жени особено в шоубизнеса.


„Мисля, че жените трябва да се подкрепяме едни други. Мисля, че имаме нужда от повече жени сценаристи, повече женски истории. В смисъл повече от половината поколение на земята са жени и те имат своите невероятни истории“, коментира още тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари