IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън отново на малкия екран след 15 години

11 септември 2019 11 31

Този път и в ролята на продуцент

Анистън отново на малкия екран след 15 години

Дженифър Анистън ще направи грандиозно завръщане на малкия екран 15 години, след като приключи със сериала „Приятели“. Преди 25 години тя успя да спечели сърцата на американците като разглезеното татино момиче Рейчъл Грийн.

След телевизионния си фурор, Анистън започна да се снима на големия екран основно в комедийни роли. И ето, че като много свои колеги, Дженифър е решила отново да приеме предизвикателствата на малкия екран.

Актрисата ще влезе в главна роля и ще бъде продуцент на The Morning Show – сериал за ново тв шоу, чийто водещ е обвинен в сексуално недопустимо поведение и нейната героиня трябва да оправя щетите, нанесени от това и да се утвърди на екрана.

„Продуцирането и снимането беше доста изтощително за Джен. Ролята ѝ изискваше снимане посред нощ и след това срещи през деня. Но тя много се гордее с резултата“, коментира източник пред People.

Джен ще си партнира с Рийз Уидърспун в продукцията. Това не е първата им съвместна обща работа, тъй като блондинката играеше в няколко епизода на „Приятели“ като сестра на екранната Рейчъл.

„Тя споделя с Рийз еднаква страст към работата и двете се разбират много добре. Джен обича да работи с жени, на които се възхищава“, добави източникът.

Анистън призна, че тя чувства героинята си близка. Екранната Алекс трябва да се справя с кризисната ситуация след уволняване на колегата ѝ Мич и среща доста предизвикателства да намери мястото си пред екрана.

„Разбирам какво ѝ е. Разбирам изолацията, това да не искаш да се появяваш в публичността, да вървиш по червения килим. Не е толкова лесно да излизаш пред хората и да бъдеш човека, който се очаква да бъдеш“, коментира пред сп. Entertainment Weekly хубавицата, на чиято корица позира с Рийз.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари