IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Упрекнаха Дженифър Анистън: Твърде много фотошоп

6 септември 2019 17 00

Актрисата с безупречна визия на модна корица, но...

Снимка: Instagram

Актрисата Дженифър Анистън се появи на корицата на  InStyle с безупречна визия, но явно обилното количество грим и играта на фотошоп не се харесаха на част от феновете й. Снимка, която се появи на страницата на звездата в Instagram бе доста коментирана в социалните мрежи.

Голяма част от хората коментират кадъра, на който Анистън позира близо до камерата с масивни златни украшения. Феновете й смятат, че кожата на актрисата изглежда твърде гладка за 50-годишна жена и доста загоряла.

„Красива корица, но защо са направили кожата й с 10 тона по-тъмна от колкото е”, недоумява потребител. „Добре, но къде точно е Дженифър Анистън? Това не е тя”, добавил друг. Трети направо иска редакторът да бъде уволнен.

Подобни случаи не са единствени в света на шоубизнеса. Преди време супермоделът Бела Хадид бе посочена с пръст от феновете си заради подбрана снимка, на която Хадид е със сестра си Джиджи. Двете са на церемонията за връчването на отличията MTV Video Music Awards. 
След няколко дни в акаунта @fakegirlsfvckya се появи колаж от тази фотография и оригиналната снимка на супермодела, направена от папараци. От колажа ясно се видя, че звездата е нахлузила доста тъмен нюанс върху кожата си.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари