IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу: Имах проблем с Фийби от „Приятели“

21 септември 2019 11 00

На помощ обаче се притичва колега

Снимка: Reuters

Лиса Кудроу добива популярност със сериала „Приятели“. Тя влиза в ролята на Фийби – странна жена, която грабва публиката със своята невинност и детско мислене. Играта ѝ е толкова добра, че Кудроу е първата от целия актьорски състав на сериала, която се сдобива с награда „Еми“.

Зад кулисите обаче ситуацията не е чак толкова ведра. В скорошно интервю, направено по време на катерене в предаването „Hiking with Kevin“, актрисата признава, че ролята на Фийби понякога ѝ се струвала доста трудна.

Фийби

Снимка: Reuters

Кудроу завършва биология в престижния колеж Васар, но актьорското майсторство я привлича повече и така тя се озовава на снимачната площадка на „Приятели“. Сценаристите и режисьорите харесват странната ѝ личност и веднага я виждат като Фийби.

През 2004 година зрителите се запознават с нея и я обикват още от началото. За всичките 10 сезона, Фийби се превърна в един от най-обичаните персонажи в сериала. Все пак обаче тя признава, че невинаги ѝ е харесвало.

Фийби

Снимка: Reuters

„Играла съм и преди глупави момичета. Но не беше моето. Не се чувствах добре. На прослушването бях единствената, която можеше да се справи с процеса. И затова получих ролята. Но трябваше да работя здраво, за да бъда Фийби“, признава Кудроу.

Тук обаче идва приятелското рамо от Мат ЛеБланк. Той игра Джоуи Трибиани – глупавият приятел, който е привлечен само от плътски удоволствия. С времето обаче героят на Джоуи се разви в различна посока, която се хареса повече на някои от феновете.

Фийби

Снимка: Getty

Зад камера, ЛеБланк забелязва, че нещо не е наред с Кудроу. Приближил колежката си и я попитал какъв е проблемът. Тогава Лиса признава, че всичко това ѝ е много трудно и не е сигурна дали ще се справи с ролята.

„Той започна да ме успокоява. Каза ми, че се справям чудесно, че правя това от три години и работя здраво над ролята. Каза ми, че точно това ми е проблемът – прекалената работа. Посъветва ме да се отпусна“.

Фийби

Снимка: Getty

Явно Кудроу е послушала съвета на своя колега, защото се справя чудесно със ролята в следващите 7 сезона. Но признава, че не може да даде оценка на работата си, защото така и не е гледала един епизод от шоуто.

„Трябва да го видя. Чувам, че било страхотно“, с усмивка споделя тя пред водещия Кевин Нилон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Наистина страхотно и запомнящо се изиграна роля...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар