IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Беше ми трудно да се отърва от Рейчъл Грийн

25 юни 2020 10 50

Актрисата споделя, че дълго време се е съмнявала в себе си

Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън е добре запозната с възприятията в Холивуд. 

Актрисата, която стана известна с ролята си на Рейчъл Грийн в сериала „Приятели“, споделя, че ѝ е било доста трудно да се отърве от персонажа си. Тя участва в годишната дискусия на „Hollywood Reporter“, където се срещна с колежките си Рийз Уидърспун, Зендая, Хелена Бонъм Картър, Джанел Моне и Роуз Бърн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

„Просто се изморяваш. Аз, примерно, не можех да се отърва от Рейчъл, колкото и да се опитвах“, казва Анистън. Тя добавя, че постоянно е чувала как хората си говорят и я назовават като „Рейчъл от „Приятели“. Първата роля, която ѝ позволява да се отърси от този персонаж, е във филма „The Good Girl“. 

Тогава обаче тя самата започва да се съмнява в себе си и не е сигурна дали може да изиграе нещо друго от разглезено момиченце, каквото беше Рейчъл в първите сезони на ситкома. „Мислех си, че единствено мога да играя онова момиче от апартамента с лилавите стени“. 

„The Good Girl“ излиза през 2002 година, когато „Приятели“ започва да забавя ход, за да приключи две години по-късно. Добрата новина за Анистън е, че светът не я приема само като Рейчъл, тъй като тя започва да получава роли в различни филми като „The Break-Up“, „Rumor Has it...“, „Horribel Bosses“ и „The Switch“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Телевизионното ѝ завръщане обаче трябваше да почака до 2019 година, когато тя участва в сериала „The Morning Show“ заедно със Стив Карел и Рийз Уидърспун. Историята проследява събитията зад кулисите на сутрешно шоу, където един от главните водещи (Карел) трябва да се справя с обвинения в сексуално посегателство.

Анистън печели номинация за „Златен Глобус“ и наградата „Screen Actors Guild“ за своята работа като Алекс Леви. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари