IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имат ли тайна дъщеря Брад Пит и Дженифър Анистън?

11 юни 2020 14 50

Слуховете за дете витаят из Холивуд

Снимка: Getty

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха една от най-обичаните двойки в Холивуд. Двамата излъчваха стил и красота и се превръщаха в център на вниманието на всяко звездно събитие, на което присъстваха. Говореше се, че тяхната любов ще е завинаги и е само въпрос на време да се появи и първото им дете. 

Тогава се появи Анджелина Джоли, която се влюбва в Пит на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“ и буквално го открадва от Анистън. Дълго време феновете на двете дами се мразеха и дори имаше война между тях в социалните мрежи. Актрисите никога не са говорили за вражда помежду си и умело избягваха подобни въпроси на червения килим. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer aniston Italia ?? (@jenniferaniston_italy) on

След като Пит се раздели с Джоли, се заговори за възраждане на отношенията между него и Анистън. Слуховете се засилиха още повече, когато двамата се засякоха зад кулисите на наградите „SAG“ и размениха няколко мили момента, които бяха уловени от камерите. Усмивките, ръцете и близостта им не останаха незабелязани от феновете, които все още стискат палци за любимците си. 

Засега двамата актьори са сами, но нов слух се появи в Холивуд. В звездните среди се говори, че Брад и Дженифър имат дъщеря, която пазят от светлината на прожекторите. Засега официално се знае, че Пит има шест деца, които споделя с Анджелина Джоли. Три от тях са осиновени и всяко от тях е от различна раса. 

Дали обаче Пит има още една дъщеря и тя е от Анистън?

Всъщност, не. Момичето, за което всички говорят, се казва Сидни Пит и е племенничка на Пит. Тази година дори завърши престижен американски колеж, а източник до актьора споделя, че той е изключително горд с това. Като подарък Брад е изпратил ключовете от къщата си в Санта Барбара и и я предоставил за ползване на Сидни. 

Момичето се ражда когато Анистън и Пит са все още женени. Сидни веднага се привързва към екранната Рейчъл и все още я нарича леля Джен. Според източник, това сериозно е дразнело Анджелина Джоли, когато тя е споделяла живота си с Брад. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESInsider (@esinsider) on

Джен и Брад са приемали Сидни като своя дъщеря, тъй като двамата никога не успяват да имат деца. „Те дори имат нейна снимка, която са сложили в рамка“, казва близък до бившите съпрузи. Той допълва, че актьорите са се надявали да имат малко момиченце, което да си играе със Сидни. 

Все пак до общо дете не се стига, а през 2018 година Анистън сподели, че майчинството сериозно я плаши. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари