IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близка приятелка на Джен и Брад коментира отношенията им

8 април 2020 14 40

Певица споделя, че много иска двамата да намерят отново път един към друг

Снимка: Getty

Близка приятелка на Дженифър Анистън и Брад Пит разказа за техните взаимоотношения. Приятелите на знаменитата двойка изобщо не скриват щастието си да ги видят отново заедно.

Епичното събиране на бившите съпрузи по време на наградите на SAG Awards веднага предизвика вниманието на обществото и медиите. Мнозина се питат дали между двамата отново ще намерят път един към друг след толкова години.

И новини около тях се появиха още през февруари, когато се говореше, че двамата са си дали шанс и са заедно на почивка. Фенове на Дженифър Анистън и Бра Пит, които се разделиха през 2005 г. след 5-годишен семеен живот чакат да узнаят какво се случва между тях сега.

А техните приятели с радост сплетничат за тях и коментират възможното съединение. „На мен ми харесваше, когато Брад и Джен бяха заедно, те бяха красива двойка – признава певицата Мелиса Етъридж в шоуто на Анди Коен – Аз вярвам, че те завинаги ще останат приятели, защото те са много специални хора и могат да преминат през всичко. Просто се надявам, че тяхното приятелство няма да приключи.”

Тя намекна, че всички чакат те отново да се съберат като в отминалите славни дни, които носителката на „Грами” помни много добре.
Мелиса припомня, че в миналото, когато Пит се е събрал с Джоли тя е загубила приятел, предава Fox News.

Ако се вярва на източниците, Анистън и Пит действително в момента поддържат топли отношения – Джен го поздрави искрено за „Оскар”-а, който той получи за филма на Тарантино – „Имало едно време... в Холивуд”.  

По думите на Мелиса, не малка роля в тяхното повторно събиране е изиграла и Кортни Кокс, която успя да ги накара отново да възобновят контактите си.
Пит се ожени за Джоли през 2014 г., а тя подаде молба за развод през 2016 г. В крайна сметка Пит се ожени за Джоли през 2014 г., но тя подаде молба за развод от него през септември 2016 г. Раздялата им беше последвана от интензивна драма около битка за попечителство над шестте им деца.

Анистън пък се омъжи за Джъстин Теру през 2015 г., но през февруари 2018 г. обявиха, че се разделят.

Брад и Джен напоследък станаха наистина добри приятели. 56-годишният актьор дори присъства на тържеството по случай 50-ия рожден ден на бившата си половинка, която тя отбеляза с парти, на което имаше още куп звезди през 2019 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари