IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад и Джен замислят обща почивка: Ще си дадат ли втори шанс?

4 февруари 2020 15 00

Двамата искат да разберат какво се случва между тях

Снимка: БГНЕС

За възможна връзка между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън се говори все по-често. Според изданието „Heat“ двамата актьори дори предвиждат да заминат на обща почивка в един от мексиканските курорти.

Източник, близък до звездите твърди, че Брад и Джен чакат с нетърпение края на сезона и всевъзможните връчвания на награди, за да се отправят на дългоочакван отпуск...заедно. Те искали да изкарат колкото се може повече време, за да се разнообразят и за да разберат какво именно се случва между тях, а още по-точно: могат ли да си дадат втори шанс в любовта.

Позовавайки се на близки до Анистън, журналисти от изданието публикуват и цитат: „Дженифър има грандиозни планове тази година. Тя иска да изкара заедно с Брад няколко тайни отпуска, а също по възможност да е с него в спокойна семейна обстановка. За нея това е важно, за да разбере как да се държи от тук нататък. Такава щастлива Джен не сме виждали никога за целия ѝ личен и професионален живот. Не се интересува кой и какво говорят зад гърба ѝ“.

Епичното събиране на екссъпрузите Брад Пит и Дженифър Анистън бе по време на наградите SAG Awards 2020 през януари. Без да се притесняват от репортерите, актьорите нежно се прегърнаха след връчването на отличията и си размениха няколко думи. Но всичко не е свършило дотук. Получавайки наградата за ролята във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, Пит се пошегува, че не е лесно да изиграе персонаж, който „ходи без риза и не се разбира със съпругата си“.

Анистън хареса тази шега: отначало се изненада, след това се усмихна, а накрая се присъедини към аплодисментите. Брад също така не пропусна благодарствената реч на Дженифър, която в същата вечер получи приз за главната женска роля в сериала „Сутрешно шоу“. Намиращ се зад кулисите, актьорът следеше отблизо думите на бившата си съпруга.

По-късно стана ясно, че двамата не биха възстановили приятелството си без помощта на колежката и добра приятелка на Анистън – Кортни Кокс. Именно тя е успяла да даде новия телефонен номер на Дженифър на Пит и той ѝ се е обадил. Очаква се двамата да се появят и в продължението на сериала „Приятели“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Хахаха ( преди 4 години )
Дори и да се съберат ще се разделят ,защото ще разберат ,че тръпката която уж са имали ,изобщо вече я няма и ще го осъзнаят ! ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар