IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Дженифър Анистън – приятели или нещо повече?

20 януари 2020 12 30

Двамата размениха любезности по време на наградите SAG

Снимка: Getty

Брад Пит и Дженифър Анистън най-накрая зарадваха своите фенове с общи снимки. Актьорите, които бяха женени от 2000 до 2005 година се засякоха по време на наградите на Гилдията на филмовите актьори и не пропуснаха да се поздравят. Двамата успяха да грабнат статуетки от церемонията, а камерите уловиха няколко мили момента между тях.

Когато Анистън спечели наградата за „Най-добра актриса в драматичен сериал“, Брад гледаше речта ѝ зад кулисите. Той не успя да сдържи вълнението си и микрофоните го уловиха да казва „Леле“. От своя страна, Дженифър също беше впечатлена от победата на бившия си съпруг и се засмя на няколко пъти по време на речта му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от E! News (@enews) на

След победите им двамата се засякоха и в залата за пресконференции, където камерите не спряха да ги следят, а фотоапаратите постоянно щракаха. Разбира се, това накара много от феновете да помислят дали Брад и Дженифър не са повече от приятели, тъй като и двамата в момента са свободни. 

Според източник, близък до актьорите, в момента те не са готови да се съберат. „Те не смятат близостта си за нещо толкова голямо, колкото всички останали“, добавя той. В последните месеци Анистън и Пит постоянно подклаждат слуховете, че може да подновят романса си. 

Актьорът присъстваше на коледното парти на бившата си съпруга, а по време на наградите „Златен глобус“ камерите отново уловиха как звездата от „Приятели“ гледа с гордост победата на Пит.

Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно

Дали Брад Пит и Дженифър Анистън ще се съберат отново, или ще си останат просто приятели, предстои да разберем. Дотогава единственото, което ни остава, е да се наслаждаваме на снимките на двамата от наградите SAG.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от E! News (@enews) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари