IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още по-близки: Анистън и Пит с еднакви стилисти

16 януари 2020 14 40

Брад Пит ще бъде обличан от близки приятелки на Дженифър Анистън

Снимка: Getty

Брад Пит и Дженифър Анистън продължават да доказват на света, че бивши гаджета могат да останат приятели. Актьорът е едно от лицата на колекцията пролет/лято 2020 на модната марка Brioni. С нея ще се отбележи и 75-ият рожден ден на компанията. Пит е сниман от фотографа Микаел Янсон в Лос Анджелис, а всички снимки в черно-бял мотив.

Това обаче не е единствената радостна новина за феновете на Брад. Стилистите, които са работили с него по кампанията, се казват Нина и Клеър Холуърт, които са много добри приятелки на Дженифър Анистън. Актрисата беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 година. След раздялата обаче двамата останаха добри приятели и именно Анистън е била тази, която е предложила на стилистките да работят с бившия ѝ съпруг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @nina.clare на

Според източници, Нина и Клеър Холуърт ще работят с Пит не само за рекламната кампания, а и ще бъдат от екипа му за наградите „Оскар“. Той е номиниран за най-добър актьор в поддържаща роля за играта си във филма „Имало едно време в Холивуд“. За тази си роля звездата вече се сдоби със „Златен глобус“. 

„Нина и Клеър ще го обличат за Оскарите. Ще бъдат с него във всяка една минута от процеса“. 

Източниците добавят пред вестник „Sun“, че това споделяне на екип не е често срещан жест от страна на Дженифър Анистън. „Това е голяма стъпка, тъй като Нина и Клеър ще отделят по-голяма част от времето си на Брад“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @nina.clare на

Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно

Двете дами обличаха актрисата за „Златен глобус“, както и за повечето медийни изяви покрай новия ѝ сериал „The Morning Show“. В момента обаче се намират във Венеция, където се снима и рекламната кампания на Brioni. 

По-рано през месеца стана ясно, че Брад Пит и Дженифър Анистън прекарват доста време заедно. Слухове за събиране на двамата започнаха да валят, след като актьорът беше забелязан на коледното парти на бившата си съпруга. На червения килим преди „Златен глобус“ Пит сподели, че двамата все още са добри приятели.

„Ще се видим с Джен, да. Тя е добра приятелка“, заяви той пред ET. 

Нина и Клеър Холуърт не работят за първи път с Брад Пит. Те избираха тоалета му и за филмовите фестивали в Кан и Венеция миналата година. Актьорът беше облечен с Brioni на наградите „Златен глобус“. Той признава, че винаги е харесвал марката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @nina.clare на

„Винаги съм се възхищавал на Brioni за техните елегантни и неостаряващи дизайни. Марката е символ на креативност, качество и отлична работа“, казва актьорът пред WWD.

Нина и Клеър Холуърт ще трябва доста да внимават какъв тоалет ще изберат на Брад Пит за наградите „Оскар“, тъй като много от модните критици ще са вперили поглед в него. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @nina.clare на

Брад Пит влиза в продължението на „Приятели“ 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари