IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс с трогателна снимка от последния ден на „Приятели“

27 януари 2020 10 30

16 години след финала на сериала

Снимка: Getty

Кортни Кокс върна последователите си назад във времето с трогателна снимка на целия актьорски състав на сериала „Приятели“. Ситкомът приключи преди 16 години, но епизодите му все още се излъчват в различни части на света, с което се увеличава и фенската му аудитория.

В продължение на 10 сезона всички следят какво се случва с Моника, Рейчъл, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос. Тази група от шестима съвсем различни персонажи се превърна в символ на истинското приятелство и чистата любов. Въпреки трудностите, през които минават както актьорите, така и героите им в сериала, накрая всичко завършва добре.

Хубавият край обаче не означава, че няма тъга в очите на зрителите и всички, които са били свързани с „Приятели“. Последният епизод се излъчва на 22 септември 2004 година, но снимките за него започват на 23 януари. Именно от този ден звездата Кортни Кокс (Моника) сподели снимка на целия актьорски състав.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“The Last Supper” before taping “The Last One” on Jan 23, 2004. #tbt #friends

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на

„Последната вечеря преди снимането на „Последния епизод“ на 23 януари 2004 година“, пише актрисата под снимката. Тя публикува и сценария за епизода, който слага край на шоуто. Въпреки лошото качество на снимката, феновете веднага забелязаха, че в очите на шестимата има следи от сълзи. 

Дженифър Анистън, която изигра Рейчъл, коментира снимката на приятелката си. Тя постави „???“ и със сигурност не е единствената, която тъгува по тази забавна шесторка. Лиса Кудроу (Фийби) също не пропусна да отбележи, че миналото ѝ липсва. Това обаче не е първият кадър, с който Кокс успява да разчувства феновете си. 

През май тя сподели снимка на групата, когато все още не са известни. Те се намират в самолета за Лас Вегас точно преди да се излъчи първият епизод на сериала. „Времето, когато шестимата отидохме до Вегас и никой от нас не знаеше, че сме Приятели“. 

16 години след последния епизод се заговори и за нови серии. Засега обаче това остава във сферата на фенските мечти, въпреки че директорът на платформата HBO Max Кевин Райли каза, че има интерес към такава идея, но засега проектът не е започнат. 

Марта Кауфман, която е един от създателите на „Приятели“ призна, че е готова за един специален епизод, но не знае дали би започнала всичко отначало. „Ако е правилното нещо, ако шестимата се съберат, за да поговорят за епизодите и за преживяванията си по това време, го подкрепям напълно“, каза тя по време на „Producer Guild Awards“. 

Ралф Лорън пуска линия за феновете на „Приятели“

Въпреки че най-вероятно няма да получим нови епизоди за Моника, Рейчъл, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос, феновете могат да следят социалните мрежи за нови снимки от актьорския състав. Само преди няколко месеца Дженифър Анистън се присъедини към Instagram, а първата ѝ снимка беше именно на шестимата. Тя успя да събере повече от 15 милиона харесвания и за кратко време „събори“ социалната мрежа. 

И докато мъжката част от групата не се събира често, то Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу не пропускат възможността да прекарат времето си заедно. Те често публикуват снимки в социалните мрежи от приятелските им събирания, а последното такова беше след наградите SAG, когато Анистън не присъства на звездно парти, а прекара вечерта в компанията на двете си най-близки дами.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi from the girls across the hall ??

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на

Лиса Кудроу: Имах проблем с Фийби от „Приятели 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари