IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс – в основата на новото приятелство между Джен и Брад

2 февруари 2020 13 30

Актрисата много иска двамата отново да се съберат, смята източник, близък до звездите

Снимка: БГНЕС

След като Дженифър Анистън се раздели с Джъстин Теру, а Брад Пит с Анджелина Джоли, мнозина се запитаха дали пък двамата бивши няма отново да се съберат. Подобни слухове зачестяват все повече, а се оказва, че в основата им стои актрисата Кортни Кокс.

В интернет още се появяват епичните моменти, в които Дженифър е близо до Брад по време на наградите SAG Awards 2020. А се знае, че двамата ще са заедно и по време на продължението на сериала „Приятели“, в който те участваха и в миналото, когато все още бяха заедно.

Оказва се, че именно Кокс отново е в основата на това. Именно на нея някогашната любима двойка на Холивуд се оказва в центъра на вниманието. „На Кортни нищо друго не ѝ доставя повече удоволствие от това да види как нейната най-добра приятелка е с мъжа, който никога не е преставала да обича. В края на краищата, именно заради Кортни те отново започнаха да си говорят след раздялата“, съобщава източник пред „The Sun“. Думата „говорят“ се използва тук съвсем буквално: когато Анистън си сменила номера на мобилния си телефон, именно Кокс го дала на Брад Пит.

Първият шанс за помирение между бившите съпрузи бил през 2017 г. – тогава актрисата срещнала Брад на събитие в Лос Анджелис. „Те си спомниха за старите времена. Напълно естествено разговорът преминал и към Джен и когато Брад попитал как тя преживява, Кортни отговорила, че е щастлива със съпруга си Джъстин Теру. Кокс отбелязала, че повече от всичко Джен се нуждае от приятелство с Брад“, споделя още източникът. И както знаем, той ѝ се обадил.

Кортни му дала телефона и двамата започнали отново да си говорят. Актьорът имал добър повод, с който да започне разговора, а именно срещата му с Кортни. Отначало, по думите на източника, те си писали съобщения, но постепенно започнало и новото им приятелство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари