IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън и Лиса Кудроу говорят за специалния епизод на „Приятели“

23 юни 2020 14 50

Актрисите се събраха за едно специално „Actors on Actors“

Снимка: БГНЕС

Сериалът „Приятели“ приключи преди 16 години, но феновете му все още го гледат със захлас и се смеят на всички шеги, които знаят до болка. Ситкомът се превърна в икона на телевизионната комедия и колкото и критики да получава в момента за липсата на чернокожи персонажи, той ще си остане шедьовър за своето време. Продължил от 1994 до 2004 година, „Приятели“ представи на света една група от шестима души, които се сблъскваха с трудностите на живота, но преодоляваха всичко заедно.

Тогава се запознахме с Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат ЛеБланк и Матю Пери. Трите момчета и момичета влязоха в дома ни и ни накараха да се влюбим в тях, странните им прически и чувството им за хумор. Виждахме в тях част от нашите приятели и си мечтаехме да намерим същите хора, с които да споделим живота си.

Кортни Кокс

Снимка: Getty

Сега, 16 години по-късно, бяхме зарадвани с минисъбиране, което се случи благодарение на поредицата „Actors on Actors“. Тя виртуално обедини Лиса Кудроу и Дженифър Анистън, които говориха за специалния епизод на „Приятели“, който трябваше да се случи много по-рано през годината, но пандемията от коронавирус провали всички планове. 

Двете дами, които изиграха Фийби Буфе и Рейчъл Грийн, заявиха, че нямат търпение да се съберат с колегите си. „Мисля, че ще бъде много забавно, ако някога излезем от тази карантина и имаме възможност да направим епизода“, заяви Анистън. Кудроу допълни, че нито един от актьорите не знае пълната концепция на специалния проект, защото организаторите искат да ги изненадат.

Това, което им е известно е, че със сигурност няма да е повторение на „Приятели“. Актрисите казаха, че нито един от шестимата няма да влезе в ролята си от ситкома. „Това, което знаем, е че няма сценарий“, увери Дженифър. Тя си спомни за моментите, в които искрено се е смяла на сцени докато е била на снимачната площадка. „Винаги избухвах в смях, когато кажеше някоя смешка“, споделя Анистън на Кудроу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety) on

Лиса призна, че все още не е гледала шоуто и се надява някой ден да изгледа всички 10 сезона с останалата част от групата. От своя страна, Анистън заяви, че много се радва, когато случайно попадне на епизод от „Приятели“. Актрисата добави, че е гледала част от ситкома с Кортни Кокс (Моника Гелър), с която са намерили и гафове от снимачния процес. 

„Смеехме се като ненормални“, споделя Анистън. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари