IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър, какъв е този сандал?

28 май 2021 12 30

Актрисата ни припомня сцена от „Сексът и градът“

БГНЕС/IStockphoto

Как бихте реагирали, ако току-що сте открили любимите си токчета, съсипани от кучето на вашето гадже?! Малко са онези, които ще се примирят и ще си купят нови, без да го натякват на другия. Ако не сте сред тях, то вие сте истинска Кари Брадшоу! А защо ли се сещаме за нея в този момент?! Ами нейните обувки са нещо много повече и всяка жена, гледала „Сексът и градът“ ще потвърди това.

Тези дни Сара Джесика Паркър, която изигра въпросната героиня, ни припомни, че си прилича доста с нея. Все пак, след края на култовия сериал, тя отвори свой магазин за обувки, където продава любимите си модели. И да, има от тях в най-различни разцветки, за всеки свой тоалет. Но сред кутиите в дома ѝ има и една доста поовехтяла. В тях тя пази сандалите, с които записа една запомняща се сцена, и които не посмя да изхвърли.

„Какъв е този сандал?“, сигурно ще попитат някои, които не познават в детайли Кари Брадшоу и най-вече това, че тя обожава модните находки. Именно такъв е моделът на Manolo Blahnik на висок ток с връзки за глезена, в син и кафяв цвят, който тя показва в профила си в Instagram. Той е истинска антика и отново ни връща в годините, когато тя направо побесня, виждайки как той бе унищожен. Ако не се сещате, намерете за справка епизод 13 от сезон 4 на „сексът и градът“. Именно там тя разбира, че трудно би делила дома си с мъж, особено ако е дизайнер на мебели, който направо я обсебва!

„О, горгичкият“, „Пийт...“, „Аз съм стар, но златен“, пишат почитателки на звездата под публикацията със сандала, разръфан от кученцето Пит, което бе собственост на гаджето на Кари Ейдън. Двамата се събраха и решиха да заживеят заедно, но скоро тя разбра, че това няма да свърши добре, когато видя съсипаните си обувки.

Сексът и  градът,

БГНЕС

Отбелязвайки „And Just Like That ...“продължението на „Сексът и градът“, което очакваме с нетърпение, Сара Джесика Паркър събужда любопитството ни. Вече се чудим дали след толкова много години тя ще успее да изпита любов към мъж, която да е по-силна от тази към любимите ѝ дрехи, обувки и аксесоари... Предстои да разберем съвсем скоро! А дотогава нищо не ни пречи да си купим чифт нови сандали, с което да се приготвим за вечерните излизания с дружките, които имат сходни преживявания като тези на Кари и компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари