IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2021: Сара Джесика Паркър с урок по стил

20 януари 2021 14 30

Актрисата съчета по невероятен начин несъвместими неща

Снимка: БГНЕС

Сара Джесика Паркър официално намери тоалет, който изглежда точно като 2021 година. Той включва сиви спортни панталони, бял клин и чифт черни високи токчета от личната ѝ колекция SJP.

Едва са минали 20 дни от новата година, но вече сме почти сигурни как ще преминат следващите 345. Цялата 2021-а по принцип ще бъде като един от онези дни, в които нямаме желание да се обличаме официално, защото няма къде да отидем, но пък сме склонни да се поглезим с нови дрехи, за да си повдигнем настроението.

Може би вече сте извадили някои от дрехите си за излизане, защото все пак в края на тунела има лека светлина и всеки се надява изолацията скоро да приключи и всичко да си тръгне по нормалния начин. Но всекидневният ни гардероб все още се състои предимно от облекла, в които спим или тренираме у дома. И точно така стигаме до комбинацията между сиви спортни панталони и официални високи токчета, които съвсем скоро можем да видим и по нашите улици.

Именно тогава Сара Джесика Паркър ще се усмихне лекичко зад ъгъла, поклащайки главата си, казвайки си „Казах ли ви“. И макар че може да не искате да го чуете, истината е, че този неочакван стил наистина е идеалната метафора за 2020 и 2021 година. Той е въплъщението на това, което ще опитваме няколко пъти преди отново да се предадем на изолацията и домашните тоалети.

Спортни панталони и високи токчета са точно обратното на онази фраза, която постоянно чуваме от приятели и близки: „Нека всичко да има смисъл“. Но за разлика от 2020 година, този безсмислен външен вид е наистина добър. Той не трябва да има смисъл, което е вероятната причина Сара Джесика Паркър да реши да добави и бял клин към него. Спортни гащета с високи токчета е странен избор и именно заради това ще ги носим, докато обстановката около нас не добие рационалност.

И за да бъде още по-иконична, Сара Джесика Паркър не се разходи до магазина в този тоалет, а предлагаше обувки в собствения си магазин. Така тя за пореден път доказа, че външният вид за нея няма значение и ни кара да ѝ се възхищаваме още повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари