IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър сподели дали ще търсят заместник на Ким Катрал

18 януари 2021 10 40

„Ние имаме Ню Йорк като страхотен герой“, обясни тя

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни звездите от сериала – Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис – показаха в социалните мрежи първия тийзър от новия сезон, който се казва And Just Like That, въпреки че е директно продължение на „Сексът и градът“. Уви, героинята Ким Катрал няма да се появи в новите епизоди: изпълнителката на ролята на Саманта Джоунс взе решение преди няколко години да се сбогува с проекта завинаги.

Наскоро репортери забелязаха Паркър пред магазин за обувки в Ню Йорк и ѝ зададоха въпрос, който интересува мнозина: търсят ли сега заместител на Катрал? Отговорът беше отрицателен.

„Няма да представим четвърта героиня“, каза 55-годишната актриса. – Имаме Ню Йорк като страхотен герой. Ще има много нови и интересни персонажи, от които сме доволни.“

По-рано Паркър отбеляза, че снимките на поредицата все още не са започнали и че ваксината за COVID-19 „играе важна роля в това“. Звездата също така призна в отговор на коментар в Instagram, че ще ѝ липсва Катрал, като за пореден път отрече слуховете за вражда с бившата ѝ колежка. Самата Ким все още не е говорила за продължението на сериала, но наскоро обясни защо е отказала емблематичната си роля.

Затова пък останалите три актриси – Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще получат по половин милион за всеки от 10-те епизода, в които ще участват. Всеки от тях ще е с продължителност 30 минути, предава Variety.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари