IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Сексът и градът“ се завръща, но без Саманта

11 януари 2021 15 00

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис отново влизат в познатите роли

Снимка: БГНЕС

Феновете на „Сексът и градът“ вече официално може да се зарадват!

Преди ден беше обявено, че сериалът се завръща по HBO Max с нови епизоди. Новината беше потвърдена от Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, които влизат в три от четирите главни роли. Човекът, който липсва от уравнението, е Ким Катрал. Актрисата многократно заявяваше, че повече не иска да играе Саманта и не смята да се връща в „Сексът и градът“, независимо дали става дума за филм или за сериал.

Старият актьорски състав обаче ще бъде единственото познато за зрителите. Сериалът ще носи името And Just Like That, като историите в него също ще бъдат променени. „Винаги съм се чудила, къде ли са те сега?“, написа Сара Джесика Паркър в Instagram, а Синтия Никсън (Миранда) допълни „Аз, ти, Ню Йорк... всичко е възможно“. Кристин Дейвис (Шарлот) също използва социалната мрежа, за да запали интереса на феновете, като само заяви „Всичко е възможно... Ще се видим там!“.

Паркър, която влиза в ролята на Кари Брадшоу, сподели в коментарите, че все още не е уточнена дата за пускане на сериала, но съвсем скоро ще разкрие още подробности около проекта. Завесата беше повдигната малко от HBO Max, които казват в официално съобщение, че сериите ще проследяват живота на Кари, Миранда и Шарлот, вече на 50 години, които се опитват да балансират ежедневието си с приятелството. Епизодите ще бъдат 10 и ще продължават по 30 минути. Разбира се, продукцията ще се снима в Ню Йорк, а работата ще започне в края на пролетта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reforma Moda! (@modareforma)

Засега не е ясно дали от HBO Max смятат да заместят Ким Катрал (Саманта) с друга актриса. През септември Синтия Никсън заяви, че би се радвала да работи с чернокожа актриса. „Чувала съм много хора да го казват, включително и Ким Катрал, че ако трябва да вземем друга жена, трябва да бъде представителка на цветнокожите. Смятам, че това е чудесно предложение“, казва актрисата пред Анди Коен.

Продуцентът Майкъл Патрик Кинг, който беше движещата сила зад „Сексът и градът“, отново се връща на главния стол. „Израснах с тези герои и нямам търпение да видя как се е развила историята им“, казва Сара Оубъри от HBO Max. За щастие на феновете, Сара Джесика Паркър пусна и кратък клип, който още повече да засили интереса им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари