IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър разкри сюжета на „Сексът и градът“

2 февруари 2021 10 40

Ще има и за пандемията, и политически възгледи...

Снимка: БГНЕС

Преди няколко седмици феновете на телевизионния сериал „Сексът и градът“ чуха новина, за която не са и мечтали. Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис показаха в социалните мрежи първия тийзър за новия сезон, който беше наречен And Just Like That и е продължение на ситкома. За съжаление Ким Катрал, която завинаги отказа да участва в проекта, няма да се появи на екрана.

Феновете се тревожеха от този развой на събитията, но Паркър побърза да ги успокои, уверявайки ги, че сюжетът на сериала е вълнуващ. Актрисата отбеляза, че в него със сигурност ще бъдат включени самоизолация и пандемия, която е повлияла на съдбата на мнозина. „Очевидно това ще стане част от сюжета. За нас ще бъде интересно да проучим как са се променили нашите герои, тъй като те са били длъжни да останат вкъщи и да не виждат приятелите си. Просто писателите трябва да включат това в плана на епизода“, споделя Сара пред Vanity Fair.

„Синтия, Кристин и аз сме развълнувани от бъдещето на нашите героини, продължи Паркър. Кои са те сега на този свят? Адаптирали ли са се? Каква роля ще играят те? Какво им липсва и как се ориентират? Приличат ли на хора, които са объркани и изнервени от случващото се по света? Толкова съм любопитна как писателите ще представят нашите герои в днешния променящ се свят.“

Звездата обясни, че се вълнува от това какво се случва с Миранда и Шарлот, които са майки на тийнейджъри, а нейната героиня няма деца и може да е написала и книга. Освен личните им истории, в епизодите ще има вмъкнати и политически и социални възгледи за съвременния свят.

Актрисата отбеляза, че нейната героиня – Кари Брадшоу, вероятно ще преосмисли отношението си към модата, приятелите и работата. Тя също така ще разгледа колоната си в списанието и вероятно ще записва подкасти.
По думите на актрисата, режисьорът Майкъл Патрик Кинг е ангажирал вече сценаристи, сред които има и нови и са предимно жени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари