IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Орландо Блум вече са женени?

17 март 2021 14 50

Слуховете започнаха, след като изпълнителката беше забелязана с халка

Снимка: Getty

Дали Кейти Пери и Орландо Блум са се изморили да чакат пищната сватбена церемония и просто са подписали тайно документите? Това е въпросът, който потребителите в социалните мрежи си задават цял ден, след като в пространството се появи снимка на изпълнителката със златна халка. В момента двойката е в Хавай, а от Page Six публикуваха снимка, на която може да бъде видяно сватбеното бижу.

Звездите вече отлагаха два пъти своята сватба заради пандемията от коронавирус и все още не бяха оповестили дали тази година ще минат под венчилото. Пери и Блум са горди родители на 6-месечната Дейзи, която е с тях в Хавай. За разходката под топлото слънце Кейти беше облечена със спортен тоалет, бейзболна шапка и предпазна маска, докато актьорът носеше дънки, бяла тениска, бейзболна шапка и шалче. Блум беше взел на гърба си и Дейзи, чието лице беше скрито от папараците.

Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха през февруари 2019 година, след като претърпяха една раздяла и се събраха отново. Двамата се надяваха да се оженят в Япония миналото лято, но пандемията ги накара да поставят плановете си на пауза. „Бяхме готови за Япония, а гостите щяха да бъдат около 150. Кейти беше много развълнувана да мине по алеята докато все още е бременна“, казва източник пред списание People.

С напредването на бременността Пери сподели, че фокусът ѝ се е променил и вече не мисли толкова много за сватбата, колкото за бебето. Тя обяснява пред Mirror, че пандемията изключително много е затруднила плануването на каквото и да е било събитие. „Не можеш да планираш нищо сега, защото всичко се проваля. В момента просто се надяваме да имаме здраво бебе“, каза изпълнителката през 2020 година. Допълни, че сватба все пак ще има, но засега не е ясно кога.

И докато Кейти и Орландо все още не са коментирали официално новината за сватба, това не попречи на потребители в социалните мрежи да изразят своето мнение по темата. Някои от тях твърдяха, че това са само слухове, а други започнаха да изпращат поздравления към звездите.

Ако все пак има тайна сватба, това ще е втори брак и за двамата. Пери беше омъжена за Ръсел Бранд от 2010 до 2012 година, а Блум беше съпруг на Миранда Кер от 2010 до 2013 година. Последните двама имат и син – Флин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари