IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Миранда Кер за отглеждането на деца от Орландо Блум

15 април 2021 10 40

Моделката има 10-годишен син, а изпълнителката 7-месечна дъщеря от актьора

Снимка: БГНЕС

Кейти Пери и Миранда Кер доказват, че две жени могат да бъдат приятелки, въпреки факта, че са споделяли един мъж.

36-годишната изпълнителка и 37-годишната моделка си направиха виртуална среща в Instagram, за да обсъдят пускането на новата козметична линия на Кер, която ще съдържа продукти с куркума. По време на разговора си двете споделиха какво са научили за майчинството и за близката връзка помежду си.

Кейти казва, че Миранда е човекът в семейството, който най-много мисли за здравето и кожата си. Моделката е майка на 10-годишния Флин, когото споделя с актьора Орландо Блум. Той пък е баща ѝ на 7-месечната Дейзи, която има от Пери. Кери и Блум бяха женени от 2010 до 2013 година, като актьорът в момента е сгоден за изпълнителката. Миранда Кер пък има още двама синове – 1-годишният Майлс и 3-годишният Харт.

„Едно от най-хубавите неща от познанството ми с Миранда е, че мога да използвам всичките ѝ продукти, особено когато синът ѝ Флин дойде у дома, носейки ги в раницата си“, шегува се Пери. Тя добавя, че момчето често носи и нова информация относно здравословната грижа за кожата или пък правилното хранене.

Освен за козметика, двете дами си поговориха и за майчинството. „Децата са най-голямата ми любов“, казва Кер, добавяйки, че да бъдеш майка е най-прекрасното нещо на света. Пери веднага се съгласява, заявявайки, че с раждането на дъщеря си е намерила любовта, която е търсила цял живот. Изпълнителката казва, че през по-голямата част от живота си е смятала, че успехът се свързва с кариерата, но всичко това се променя с появата на Дейзи.

„Любовта на децата ти е постоянна и безусловна. Тя не е базирана на това, което имаш или нямаш, каква кариера си започнал, какъв продукт си създал и това ме накара да се чувствам по-пълноценна и по-обичана“, казва Пери. Тя е благодарна, че се е решила на важната стъпка да стане майка, защото това щастие не трябва да се пропуска от никого.

Миранда Кер неведнъж е изразявала любовта си към Пери и Блум. През ноември тя гостува на Дрю Баримор, където сподели, че е изключително щастлива от факта, че бившият ѝ съпруг е намерил жената на живота си. „Радвам се, че си има човек, който го прави щастлив, защото е много важно Флин да вижда, че майка му и баща му са щастливи, въпреки че не са заедно“, категорична е манекенката. Допълва, че понякога двете семейства се събират и празнуват различни празници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари