IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В гардероба на Кортни Кардашян – зеленият цвят доминира за лятото

27 май 2021 14 30

Ето какви модели носи тя

БГНЕС/IStockphoto

Повече от година всички ние стояхме затворени вкъщи и не успяхме да носим голяма част от любимите си дрехи. Сега пролетта ни дава възможност да променим това, носейки по-цветни неща – една от тенденциите, която ще се пренесе и в лятото.

Наградите „Оскар“, тези на Гилдията на филмовите актьори и тези за музика на списание Billboard, бяха чудесна възможност за някои звезди да покажат стилни тоалети. Наскоро видяхме много известни личности с един от цветовете за пролет/лято 2021 – яркорозово. После пък Джей Ло и някои нейни колежки ни показаха, че жълтото ще доминира при банските. А какво ще кажете за зеления цвят, който традиционно виждаме през пролетта? Тази година като че ли ментовото е номер едно в палитрата.

Наскоро Кортни Кардашян пусна серия от снимки, в които зеленото доминира – в облеклото ѝ и това на децата ѝ, както и в природни картинки, заснети от нея. Нека разгледаме по-подробно на какво залага тя:

1. Сатенена рокля

Малко след тъмнозелените бански с черна дантела, с които риалити звездата събира тен на плажа, а я виждаме със страхотен сет от сатен (натиснете стрелката надясно, за да откриете снимката).

Въпросната зелена рокля е с дължина до кокалчетата и голяма цепка. Тя е с дълги ръкави и падащо деколте, под което се вижда сутиен от същите материя и цвят.

На осмата снимка в галерията на Кортни, я виждаме да си прави селфи в нейния огромен гардероб. Там тя позира с доста интересно манто – в горната част то е кожено, а в долната е от зелен животински принт. Под него тя носи панталон тип чарлстон.

2. Бански

Сестрите Кардашян обожават банските от две части, с по-изрязани горнища и долнища. Освен модела с връзки и дантела, приличащ на дамско бельо, тя обича да носи горнище и долнище в искрящозелено.

3. Ефирен костюм

Сестрата на Ким Кардашян носи нестандартен полупрозрачен костюм в цвят мента. Той прилича на гащеризон, но всъщност е панталон с широки крачоли и риза, която е прибрана в него.

Разбира се, панталонът е толкова дълъг, че дори и да сте с обувки на платформа, той пак ще се влачи, но явно това е търсен ефект от неговия дизайнер.

4. Потник

Плюшът и лурексът не са от най-удобните материи за пролетта и лятото, но все още ги носим. Ето например потникът на Кортни Кардашян без презрамки, с който тя позира в градината. Той е съчетан с по-широки дънки тип „boyfriend“.

Моделът, избран от звездата, е яркозелен, най-вероятно от тънка плюшена материя. Ако обичате по-бляскавите неща, може да си купите и такъв от лурекс.

Ето и още предложения за вашия нов гардероб:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари