IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюри 2021 – Кортни Кардашян ни дава идея за френски

29 април 2021 16 30

Тя залага на популярен принт

БГНЕС/IStockphoto

Този сезон по-цветните нокти са най-актуални. Има най-различни свежи дизайни, които съдържат повече от един тон. Дори редуването на нюансите подобно на това в дъгата, е истински хит. А какво се случва с принтовете? Макар животинските да не са от най-търсените, винаги ще има жени, които ги харесват. Да вземем например Кортни Кардашян, която наскоро ни даде нова идея в своя Instagram.

Само преди няколко дни риалити звездата прикова погледите на феновете, пускайки свое селфи по бански. Те са червени, в тон с нейния френски маникюр. След него, тя избра нещо по-нетрадиционно за пролетта – леопардовите шарки.

Кортни е ползвала услугите на известния калифорнийски маникюрист Лиса Кон. Двете се спрели на дълъг овал и елегантен френски маникюр със животински принт в черно и кафяво.

„Познайте за кого направих този сет?“, написа маникюристът в социалната мрежа, показвайки маникюра на своята клиентка. Там тя разкрива, че е ползвала специално кадифено матово покритие за плочките.

Как да си направите маникюра на Кортни Кардашян?

Първо трябва да оформите ноктите с пила. След което да нанесете матов телесен лак или безцветен. Отгоре може да направите животинския принт като смесите светлокафяво, по-тъмно и черно, оформяйки петънцата на леопарда с апликатор или по-тънка четка. Или ползвайте специален печат с принта, за да ви е по-лесно.

Ако желаете, вместо тъмни цветове, може да нанесете по-пъстри за върховете, а отгоре да нарисувате черните леопардови петна.

***

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари