IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилно дуо: Джиджи Хадид и дъщеря ѝ Кай

21 май 2021 14 30

7-месечното бебе все по-често присъства в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид, която стана майка за първи път преди 7 месеца, доказва, че модата „Мама и аз“ не трябва да бъде ограничавана само до фотосесии на плажа или празненства за Деня на майката. В нова галерия от снимки, публикувана в Instagram, моделката показа няколко кадъра зад кулисите на подготовката ѝ за дефиле, лични снимки със Зейн Малик и нов поглед към рождения ѝ ден.

Това, което привлече вниманието на феновете обаче беше снимка на бебето Кай, чието лице все още остава скрито. Все пак Хадид показа, че дъщеря ѝ сериозно залита към модата и вече дори се комбинира с известната си майка. Облечени в координиращи се тоалети от Isabel Marant, двете дами се наслаждават на чистия въздух на двора в семейната ферма в Пенсилвания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Кадърът не показва лицето на Кай, но съчетаните тоалети са достатъчни, за да размекнат сърцето на всеки последовател. Хадид е облечена в бяла термоблуза с дълъг ръкав, върху която е сложила риза със сърца. Дъщеря ѝ пък е в цял тоалет от Isabel Marant, като върху него е облякла розов гащеризон.

Въпреки че Джиджи и Зейн все по-често споделят снимки на Кай, те все още ревностно пазят личното ѝ пространство. И макар да не показват лицето, звездите не се притесняват да говорят за родителството. „Честно казано, невероятно е“, казва Малик пред iHeartRadio. Допълва, че Кай е лесно бебе, което не плаче много и спи през цялата нощ. Изпълнителят заяви, че засега се наслаждава на бащинството и не би го заменил с нищо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари