IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на мама: Дъщерята на Джиджи Хадид с първи досег с модата

24 април 2021 21 00

Бебето Кай все още няма 1 година, но вече се хвали със стилни тоалети

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид трябва сериозно да се притеснява за позицията си на моден инфлуенсър, тъй като дъщеря ѝ Кай много лесно може да я измести.

Въпреки че момиченцето все още няма една година, то може да се похвали с няколко стилни тоалета, като един от тях беше показан и в социалните мрежи. Хадид сподели колекция от снимки, на които присъстваше и Кай, за да отпразнува 7 месеца от раждането. На един от кадрите се вижда как дъщерята на звездата си играе с връзките на обувките си, но дрехите бяха това, което привлече вниманието на феновете.

Кай, чието лице все още не е показано пред света, беше облечена в червен спортен тоалет на марката Versace, която е доста близка с Джиджи Хадид. Ансамбълът беше комбиниран с черни високи обувки. „Не мога да повярвам, че моето бебче е на 7 месеца“, написа Джиджи и веднага започна да получава поздравления от приятели и последователи. В коментарите се видя и името на Донатела Версаче, която заяви, че Кай расте доста бързо. „Едно истинско бебе Версаче, също като теб“, допълни собственичката на Versace.

Хадид направи завръщането си към модата през септември 2020 година именно за Versace. Тогава тя откри и закри дефилето за есен/зима 2021. „Откриването и закриването на шоуто на Versace винаги е било чест за мен и беше най-добрият начин да се завърна“, написа Джиджи в социалните мрежи по онова време. Тя допълни, че е щастлива да бъде здрава, да работи и да може да прегърне всеки около себе си, който вече се е тествал. „Благодаря на всеки, който направи тази мечта реалност и особено на Донатела Версаче“, завърши моделката.

Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители през септември 2020 година, след като дълго време пазеха бременността в тайна. „Нашето малко момиченце е тук, здраво и красиво“, написа изпълнителят в социалните мрежи. Той заяви, че не може да опише любовта, която чувства и е благодарен, че може да нарече това прекрасно същество своя дъщеря.

От началото на пандемията Хадид и Малик прекарват времето си в семейната ферма в Пенсилвания, където в момента отглеждат и Кай.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари