IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид се завръща към модата четири месеца след раждането

29 януари 2021 14 50

През септември тя и приятелят ѝ Зейн Малик станаха родители

Снимка: БГНЕС

Само четири месеца след раждането на първото си дете, Джиджи Хадид се завръща към модата на пълен работен ден. През септември тя и приятелят ѝ Зейн Малик станаха родители на момиченце, което кръстиха Кай.

В социалните мрежи Хадид публикува снимка, под която пише, че започва работа от „9 до 5“. Супермоделът позира пред огледалото у дома, носейки бяла риза от Jacquemus, която е отворена точно на корема и показва завидната ѝ форма. Русата коса на Джиджи е пусната свободно да пада отстрани на лицето ѝ.

Провокирани от описанието на снимката, приятели и фенове на Хадид коментираха, използвайки част от текста на песента 9 to 5 на Доли Партън. Един от потребителите заяви, че супермоделът изглежда чудесно, а друг добави, че завижда на това колко бързо звездата е влязла във форма. В историите си в Instagram пък Джиджи намекна, че снима реклама за Maybelline. Тя стана лице на марката още през 2015 година.

Само преди година Хадид се разхождаше по модния подиум на Седмицата на висшата мода в Париж. Тогава тя промотираше марката Jacquemus и се оказва, че е била в първите месеци на бременността си. Тя е разбрала, че носи дете само няколко дни преди шоуто на Tom Ford, което беше през февруари 2020 година.

„Тогава доста ми се гадеше, но разбрах, че мога да се контролирам, ако ям през няколко часа. Затова майка ми ми опаковаше няколко неща преди да тръгна към някое дефиле“, пише Хадид в социалните мрежи. Въпреки че все още не е показала лицето на Кай, Джиджи често споделя снимки с дъщеря си. Тя показа как двете се наслаждават на първия сняг в Ню Йорк и как си почиват в семейната ферма в Пенсилвания.

През ноември моделката заяви, че вече разбира умората и заетостта по съвсем различен начин. В същото време добави, че се чувства прекрасно и благодари на Зейн Малик, че я е направил майка на най-прекрасното момиче в света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари