IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три месеца след раждането: Джиджи Хадид се хвали с плосък корем

13 януари 2021 11 00

Супермоделът отпразнува рождения ден на майка си Йоланда

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид показа стегнатото си тяло само шест месеца след раждането на първото си дете.

Супермоделът беше забелязан в Ню Йорк, където се подготвяше за рождения ден на майка си – Йоланда Хадид, която навърши 57 години. Джиджи беше придружавана от дъщеря си, чието лице и име все още не са показани пред света. Двете дами закупиха няколко необходими неща за партито, като декорация и подаръци.

За разходката си из Голямата ябълка Хадид заложи на спортен екип, състоящ се от черен клин и зелени маратонки. Тоалетът ѝ обаче не беше това, което впечатли феновете. На една от снимките, публикувани от Daily Mail, се вижда как Джиджи се опитва да повдигне малко клина си и тогава на преден план излезе невероятно плоският ѝ корем, само шест месеца след раждането на дъщеря ѝ. За да се запази от студеното време, звездата избра да се топли с черно бъфър яке за 1800 паунда и черна предпазна маска. Косата ѝ беше оформена на две плитки, които се спускаха по раменете ѝ.

Въпреки че Джиджи Хадид и приятелят ѝ Зейн Малик все още не споделят подробности около първото си дете, супермоделът все пак комбинира тоалетите си с количката на дъщеря си. Преди няколко дни двете бяха забелязани на разходка, когато темата беше „бяло“ и звездата заложи на бял пуловер, който съчета с бялата количка на бебето. Сега модата отново взе превес, но този път в черни тонове.

През септември Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители за първи път. Двамата решиха да не споделят името на дъщеря си, но пък все по-често публикуват нейни снимки. Младите родители посрещнаха Коледа и Нова година в семейната ферма в Пенсилвания, където прекарват и по-голямата част от времето си. Според източници, Малик е закупил съседна ферма през май, за да може Хадид да бъде по-близо до майка си, но в същото време семейството да си има своето лично пространство.

Освен че посрещна първото си дете и очевидно се е сдобил с нов дом, Зейн се завърна и на музикалната сцена. Преди дни той пусна най-новата си песен Vaibez, която е част от албум, чиято премиерна дата ще е съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари