IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моето момиче: Джиджи Хадид празнува 3 месеца от раждането на дъщеря си

7 януари 2021 15 00

Супермоделът посрещна първородното си дете през септември

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид използва изолацията, за да прекара повече време с малката си дъщеричка.

25-годишната моделка сподели снимка, с която отпразнува 3 месеца от раждането на детето, чието име все още не е ясно. В своя профил в Instagram Хадид отново не показа лицето на момиченцето, но пък зарадва феновете си с фотос, на който то държи ръката на майка си. „Моето момиче“, написа звездата под милия кадър.

Последователите на Хадид не успяха да сдържат емоциите си и изпълниха секцията с коментари с мили пожелания. Дизайнерът Майк Джейкъбс написа „толкова милооо“, а колежката на Хадид – Карън Елсън, остави три емотикони на сърца. Същото направи и Жизел Бюндхен, която е една от иконите в модния бизнес.

Джиджи Хадид и приятелят ѝ Зейн Малик посрещнаха първото си дете заедно през септември, обявявайки щастливата новина в респективните си социални профили. „Нашето момиченце е тук, здраво и красиво. Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента. Любовта, която чувствам към това малко създание е отвъд моите разбирания. Благодарен съм, че я познавам, горд съм, че е моя и съм развълнуван за живота ни заедно“, написа бившият член на групата One Direction.

Моделката използва снимка, на която момиченцето ѝ държи ръката на Малик и написа, че вече е влюбена. Миналия месец Джиджи сподели за новия си живот на майка и разкри пред феновете си, че вече се е върнала към професионалните си задължения. „Бих казала, че се връщам на работа, но да бъдеш майка също е работа“, заяви тя в Instagram. Към написаното Хадид сподели видео, в което седи на черен диван, чакайки да започне фотосесията ѝ.

По същото време майка ѝ - Йоланда Хадид, сподели снимка с внучето си. „Прекарахме заедно деня, защото мама я нямаше“, написа риалити звездата под кадър, на който се вижда как двете дами са обърнали гръб на камерата. Няколко седмици по-късно Джиджи показа на феновете си как разхожда дъщеричката си за първи път сред снега в Ню Йорк.

Феновете винаги изразяват своето щастие, когато видят снимка на бебето Хадид-Малик, но все по-често започват да настояват да узнаят името му. Кога ще се случи това, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари