IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид и Зейн Малик споделиха първа семейна снимка с дъщеричката си

3 ноември 2020 08 30

Тримата отпразнуваха Хелоуин

Снимка: Getty

Момиченцето на Джиджи Хадид и Зейн Малик вече отпразнува първия си Хелоуин и дори присъства в семейната снимка, посветена на празника.

В събота вечер Джиджи позира до Зейн, който държи бебето в ръцете си. Момиченцето беше облечено като Хълк, носейки зелено костюмче и малка шапка с черен помпон. За да скрие лицето на детето си, Хадид използва гиф на зеления супергерой. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zigi News| blm (@zigiinews) on

„Моят първи Хелоуин“, написа гордата майка под семейния портрет. За празника Джиджи е избрала да се облече в син костюм, а Зейн заложи на превъплъщение от любимия си „Хари Потър“ и се дегизира като член на дом Слидерин. Не се знае дали двойката е присъствала на звездно парти, или е избрала да отпразнува Хелоуин вкъщи семейно. 

През септември Зейн и Джиджи станаха родители за първи път. Тогава моделът роди дъщеричка, чието име все още не е известно. Двамата решиха да запазят бременността в тайна дълго време, заявявайки че в момента има много по-важни неща, с които медиите да се занимават. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Въпреки че крият името, двойката често публикува снимки на дъщеричката си. Хадид на няколко пъти се похвали и с подаръците, които нейните звездни приятели ѝ изпращат. Част от тях включват дизайнерско одеяло на Versace, както и различни дрешки и играчки. В момента семейството живее във ферма в Пенсилвания, където се отдават на почивка и се пазят от любопитните погледи на фенове и папараци. 

„Джиджи иска да осигури по-спокойно детство за дъщеря си и да я отгледа далеч от общественото внимание“, казва източник, близък до семейството. Той добавя, че тримата се чувстват добре във фермата и по никакъв начин не им липсва големият град. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари