IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид с първо селфи с дъщеричката си

10 ноември 2020 15 00

Супермоделът обаче все още крие лицето на бебето

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид вече има нова работа и тя по никакъв начин не е свързана с модната индустрия. Сега нейната задача е да се грижи за бебето си.

В неделя, 8 ноември, 25-годишният супермодел зарадва феновете си с нова снимка на малката си дъщеричка. На фотоса щастливата майка държи бебето, което явно се опитва да се качи на рамото ѝ. Засега лицето и името на момиченцето остават в тайна, но пък снимките валят една след друга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi hadid (@gigi_hadid_fan01) on

Само преди няколко седмици Джиджи и приятелят ѝ Зейн Малик отпразнуваха за първи път Хелоуин като семейство. Те бяха облекли малката в костюм на Хълк, а за снимката отново скриха лицето на бебето. Двете звезди станаха родители на 23 септември, след като обявиха през април, че чакат дете. Хадид заяви, че е искала да запази бременността си в тайна, защото в света се случват много по-важни неща и медиите трябва да се съсредоточат върху тях.

За да запазят личното пространство на бебето и да го спасят от папараците, Зейн и Джиджи се преместиха в семейната ферма в Пенсилвания. Там компания им прави майката на супермодела – Йоланда Хадид, която помага и с грижите за бебето. „Те се чувстват спокойно там. Джиджи иска да отгледа детето си далеч от очите на останалите“, казва източник пред E!News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi hadid (@gigi_hadid_fan01) on

Йоланда Хадид също публикува дискретна снимка на бебето през октомври. Тогава феновете успяха да видят само ръката на момиченцето, а под фотоса щастливата баба написа, че сърцето ѝ е пълно с любов и щастие. „Това малко ангелче ни беше изпратено отгоре. Благодаря ви, мамо и татко, че ме направихте баба. Обичам всяка минута от тази роля“, допълни тя.

Сега феновете чакат официалния семеен портрет на семейство Хадид, в който най-накрая да бъде показано лицето на бебето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари