IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик за ролята си на баща и живота с Джиджи Хадид

19 март 2021 09 00

Изпълнителят рядко споделя неща от ежедневието си

Снимка: Getty

Зейн Малик изненада феновете си, когато наскоро сподели интимни неща от личния си живот с Джиджи Хадид и дъщеря им Кай.

28-годишният изпълнител говори пред iHeartRadio и разкри какъв е животът у дома заедно с 25-годишната супермоделка и малкото им момиченце, което се роди през септември 2020 година. „Честно да ви кажа, чудесно е. Много хора ми казваха, че това ще е огромна промяна за мен и ще ми трябва време да се приспособя, но Кай е чудесно бебе и отглеждането ѝ е много лесно“, казва Малик. Допълва, че дъщеря му спи много спокойно, храни се редовно и не мрънка толкова, колкото са очаквали.

Когато изпълнителят трябваше да опише каква майка е Джиджи Хадид, той не се поколеба и веднага каза, че тя е невероятна. „Разбира се, тя много се грижи за Кай и се справя чудесно. Наистина е голяма опора за мен“, не сдържа комплиментите си Зейн. Той казва, че никога не е очаквал да обича бащинството толкова много. Преди бебето да се роди, Малик е мислел само за себе си и за музикалната си кариера.

„Обръщах внимание на връзките и други неща, но през повечето време си бях сам“, споделя бившият член на групата One Direction. Според него, фактът че Кай е лесно бебе е помогнал за бързото приспособяване към бащинството и създаването на връзка между двамата, която му е показала, че има по-важни неща от работата. „Обичам да прекарваме времето си с нея, да седя до нея, просто да си почиваме заедно. Гледаме детски, учим песнички и понякога ѝ пея“, разкрива Зейн.

Самият той се е изненадал колко бързо е свикнал с родителския живот, като казва, че това е съвсем нов свят за него. Гордият баща разкрива, че за момента не пее някакви сериозни песни на дъщеря си, а просто ѝ тананика мелодии, като понякога Кай опитва да повтаря звуците.

Зейн и Джиджи отглеждат дъщеря си във ферма в Пенсилвания, като се опитват да стоят далеч от погледите на папараците и феновете. Въпреки че и двамата обичат спокойствието и свободата, засега не обмислят да се установят завинаги в къщата. „В момента мислим за работа и кариерно развитие, но евентуално, когато започнем да мислим за нещо по-сериозно, най-вероятно ще изберем спокойна среда, където просто да сме един с друг“, категоричен е Зейн.

За момента феновете все още не са виждали лицето на малката Кай, въпреки че двойката все по-често споделя нейни снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари