IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи към Зейн Малик: Благодаря, че ме направи майка на най-прекрасното момиче

14 януари 2021 08 30

Изпълнителят отпразнува своя 28-и рожден ден

Снимка: Getty

Джиджи Хадид изрази публично любовта си към своя приятел Зейн Малик!

Използвайки Instagram, 25-годишната моделка публикува снимки с изпълнителя, с които му честити 28-ия рожден ден. „Отбор безсънни нощи! Честит рожден ден на нашия татко Зейн. Много е специален. Обичам те от много време и ти благодаря, че ме направи майка на най-прекрасното момиче на света“, написа Хадид в социалните мрежи.

Снимки от самото празненство бяха публикувани в историята на Джиджи, от които се вижда, че партито е било сбъдната мечта. Двойката и гостите са имали възможност да поиграят на стари електронни игри, да похапнат вкусна торта и да се забавляват в импровизиран игрален клуб, пълен с балони. Всеки един от героите в игрите е бил с лицето на Зейн, което е направило деня на изпълнителя още по-специален.

Според присъстващ, игрите са били доста ретро и са включвали Пак-ман, Уличен бой, Костенурките Нинджа, Супер Марио и Семейство Симпсън. „Украсата беше многоцветна, като имаше балони на различни супергерой – Супермен, Спайдърмен и Батман. Всичко беше направено да изглежда като винтидж игрален клуб“. Източникът допълва, че майката на Джиджи – Йоланда Хадид, е помогнала с украсата.

„Джиджи искаше да направи събитие, което да е забавно дори и у дома по време на пандемия“, казват гостите. Това е втори рожден ден за една седмица в семейство Хадид. Преди няколко дни Йоланда Хадид навърши 57 години, като отново Джиджи се беше заела с организирането на празненство. Тогава супермоделът беше забелязан на пазар заедно с дъщеря си, чиито лице и име все още се пазят в тайна.

„Всяка година си мисля, че няма накъде повече да я обичам, да ѝ се възхищавам и да се уча от нея, но всеки път тя ме опровергава. Тя е най-добрата майка и най-добрата баба, която човек може да си пожелае. Обичам те, благодаря ти за всичко“, написа Джиджи в социалните мрежи. Йоланда пък отпразнува рождения си ден, публикувайки снимка с внучка си, пишейки, че тя е нейната благословия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари