IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мохамед Хадид: Дъщеря ми Джиджи печели по 10 млн. долара на година

26 април 2021 10 50

Според него, моделката е постигнала всичко сама

Снимка: Getty

Джиджи Хадид е един от най-скъпоплатените модели в света. Виждали сме я на редица дефилета за известни марки, в реклами за множество дрехи, козметика и аксесоари. Заедно със сестра си Бела са една от най-успешните двойки в модата и често са заедно на подиума. И докато всичко това е известно на феновете на Хадид, една тайна оставаше скрита дълго време. Досега.

Бащата на Джиджи – Мохамед Хадид – разкри точно колко печели тя и как е постигнала такъв успех. В социалните мрежи той сподели снимка с дъщеря ѝ Кай, както и кадър от миналото, на който той самият позира с Джиджи, когато тя е по-малка. Заедно с колажа Мохамед публикува и списък с „20 неща, които не знаете за Джиджи Хадид“.

На първо място бащата е поставил това, че дъщеря му е спечелила всеки един долар сама. Според него, тя никога не е искала пари от родителите си и това е достойно за уважение. От списъка става ясно, че Джиджи е започнала кариерата си на модел, когато е била на възрастта на дъщеря си Кай, а първият ѝ ангажимент е бил за Baby Guess.

През 2018 година Хадид се нарежда на седмо място в списъка на Forbes за най-скъпоплатени модели. Според списанието, годишният ѝ приход е около 10 млн. долара, благодарение на колаборациите с дизайнера Томи Хилфигър, марката Reebok, както и собствените ѝ козметични колекции с компании като Maybelline, Messica Jewelry и Vogue eyewear. На осмо място пък бе поставена Бела Хадид, която печели само с 1 млн. долара по-малко от сестра си.

В момента обаче Джиджи не се е фокусирала толкова много върху модата и рекламите, тъй като ежедневието ѝ е изпълнено с грижи за малката Кай. Малко по-рано през седмицата тя използва социалните мрежи, за да отбележи факта, че дъщеричката ѝ вече е на 7 месеца. Тя публикува снимка, на която лицето на Кай е скрито, но пък се вижда, че момиченцето вече сериозно залита към модата. То беше облечено в червен спортен тоалет на Versace, комбиниран с малки черни обувки.

Решението на Джиджи да крие лицето на дъщеря си беше обяснено от Бела в интервю за Vogue. „Мисля, че тя иска да споделя всичко с феновете си, но докато дъщеря ѝ не даде съгласието си да бъде в социалните мрежи, тя няма да покаже лицето й“, казва по-малката Хадид. Кай е първо дете на Джиджи и приятелят ѝ Зейн Малик и се роди през септември миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Те едни красавици. Не мога да ги гледам противни снобари сатани.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар