IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Вече не искам да съм размер 0

16 февруари 2021 11 00

Супермоделът вече е майка преди модел, забравя дори да се реши

Снимка: BGNES

Казват, че майчинството променя много възгледите за личностната визия и формите на тялото и това очевидно важи и за супермоделите. В новия брой на сп. Vogue Джиджи Хадид, която стана майка за пръв път през септември 2020, разкри, че вече не иска да е размер 0.

„Знам, че не изглеждам както преди раждането, но съм реалист. Казах си: Да, ще направя корица за Vogue, но очевидно не съм размер 0. И на този етап не искам да бъда. Освобождаващо е, че в тези времена мога да кажа на всеки от модния бранш да си гледа работата, ако настоява да съм слаба като преди“, сподели 25-годишната хубавица.

Във видео за модната библия тя споделя своя режим за красота и някои трикове за красива кожа. Джиджи издаде, че по време на бременността е получила пигментация под очите, но е решила да не се обсебва от това.

„Съвсем нормално е. Знаех, че след като родя, ще преминат и реших да не съм прекалено сурова към себе си, докато съм бременна“, добави тя.

Като повечето майки с първо дете и Хадид среща предизвикателствата на това да няма много време за себе си.

„Понякога дори не си мия лицето или не си реша косата с дни. Искам само да напомня на тези, които ме гледат сега, че това не е начинът, по който изглеждам всеки ден. Има седмици, в които не слагам грим и се чувствам добре“, сподели тя пред камерата на Vogue.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
И вземете да обясните защо ги триете в сблучаите, когато не са нецензурни и обидни
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
Редакцията, трийте си грешките в писанията, а не коментарите на хората!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар