IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид с нови снимки на бебето Кай

10 май 2021 12 30

Моделката и още други звезди отпразнуваха първия си Ден на майката

Снимка: Getty

Тазгодишният Ден на майката е доста специален за Джиджи Хадид.

Докато в България отбелязваме празника на 8 март, то в САЩ той се чества на втората неделя от месец май. Именно затова 9 май се превърна в повод за публично изразяване на любовта към майките, като множество звезди използваха социалните мрежи, за да благодарят на най-важните жени в живота си. Някои известни личности пък имаха още по-голям повод за празнуване, тъй като посрещнаха 9 май като начинаещи майки.

Една от тези щастливи дами беше Джиджи Хадид, която посрещна дъщеря си Кай през септември 2020 година. Моделката все още крие лицето на бебето, но пък често публикува снимки в социалните мрежи. Миналата неделя не беше изключение, като към малката Кай беше изпратено мило пожелание, което беше видяно от целия свят. „Слуховете са верни: това е моят най-добър приятел, моята цел, моята муза, най-голямата ми гордост и радост. Чувствам се огромна късметлийка да бъда твоя майка, моя Кай. Твоята слънчева душа осветява деня на всеки! Благодаря ти, благодаря ти, благодаря ти!“, написа Хадид в Instagram.

За да отпразнува Деня на майката, звездата публикува три снимки, на които позира с дъщеря си. На една от тях двете дами носят еднакви тоалети, а друга показва как майка и бебе си взимат задължителната дрямка през деня. Публикацията веднага привлече интереса не само на феновете, но и на звездните приятели и роднини на Джиджи. Сестра ѝ – Бела, коментира, че Кай е най-важният човек в цялото семейство, а Дуа Липа, която е гадже на Ануар Хадид, заяви, че бебето е като малко зайче. „Колко сладко пожелание. Честит Ден на майката, красавице. Обичам те!“, допълни Оливия Кулпо.

Джиджи Хадид обаче не беше единствената звезда, която празнува за първи път Деня на майката. Към нея се присъединиха Кейти Пери, Ема Стоун, Ема Робъртс, Емили Ратайковски и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари