IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Робъртс роди първото си дете

29 декември 2020 14 40

Актрисата се радва на момченце

Снимка: БГНЕС

Честито на Ема Робъртс и Гарет Хедлънд, които станаха родители за първи път!

Щастливата новина беше споделена от близък до двойката, а детето се е родило точно за празниците. 29-годишната актриса и момченцето се чувстват добре. Според източник, бебето носи името Роудс.

През август Ема потвърди слуховете, че очаква първото си дете. Тогава тя сподели снимка с Хедлънд, на която не криеше и наедрялото си коремче. „Аз и моите две любими момчета“, написа звездата в социалните мрежи. Леля ѝ – Джулия Робъртс, побърза да поздрави щастливата двойка, като коментира снимката с „Обичам те“.

Няколко месеца по-късно Робъртс организира малко бебешко парти, с което да отпразнува бременността си. На него присъстваха само 15 души, сред които бяха Кристен Стюарт и Камила Мороне.Благодарна съм на семейството и приятелите си, че направиха деня ми прекрасен през тези трудни времена“, написа Ема.

Актрисата е третата дама от дамския състав на сериала Scream Queens, която посреща дете тази година. Преди нея майки станаха Леа Мишел и Били Лорд, които също родиха синове. „Това е магия. Не знам как точно да го обясня. Изобщо не беше планирано и трите да станем майки“, заяви Робъртс в интервю.

По-рано през годината звездата сподели, че е била диагностицирана с ендометриоза. Това е състояние, при което тъкан от вътрешната обвивка на матката се установява извън нея, обикновено в други органи в областта на таза. Това може да доведе до проблеми, на първо място болки и безплодие. Именно затова Робъртс е трябвало да замрази яйцеклетките си, за да бъде сигурна, че някой ден ще може да забременее.

„Бях ужасена. Само при мисълта да премина през периода, в който да разбера, че няма да имам деца“, заяви звездата. За нейно щастие, диагнозата не ѝ попречи да забременее. По-късно Ема се пошегува, че е трябвало да се скара на майка си, която без да иска разкри новината за бременността на дъщеря си доста по-рано от планираното. Тогава актрисата е блокирала Кели Кънингам за цялото лято.

Годината не беше добра и за Гарет Хедлънд, който беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние през януари. Съдията го накара да потърси професионална помощ, а лечението е било успешно. „В момента той се чувства доста добре“, заяви източник пред E!News. Въпреки проблемите двойката продължава да бъде заедно и да се подкрепя.

Нещата започнаха да се оправят през есента, когато Ема застана на корицата на списание Cosmopolitan и се превърна в първата бременна звезда, която е на първа страница. Ванеса Хъджинс, Джесика Алба и други дами поздравиха колежката си за постижението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари