IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гладна и изморена, но пък щастлива: Ема Робъртс с първа бременна корица

13 ноември 2020 11 00

Тя се снима за списание Cosmopolitan

Снимка: БГНЕС

Ема Робъртс разкрива подробности за пътя си към майчинството. 29-годишната актриса застава на корицата на списание Cosmopolitan, с което се превръща в първата бременна звезда, която постига такъв успех в историята на изданието. Робъртс споделя за трудното преживяване, когато е замразила яйцеклетките си само няколко месеца преди да разбере, че е бременна с първото си дете от Гарет Хедлънд.

Звездата е замразила яйцеклетки по съвет на лекаря ѝ, след като е била диагностицирана с ендометриоза – състояние, което може да предизвика големи болки по време на менструация и е възможно да причини проблеми със зачеването. Тъй като Робъртс винаги е искала да стане майка, тя се подлага на процедурата, препоръчана ѝ от лекар, за да се увери, че може да сбъдне мечтата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on

„На 16 си мислех, че до 24 години ще бъда омъжена и с деца“, казва актрисата пред списанието. Работният ѝ график и пътуванията обаче се оказват пречка за постигане на тази цел. Когато е на 20 години разбира, че страда от ендометриоза. Според звездата, диагнозата е била направена късно, тъй като вече е причинила проблеми със зачеването. Лекарят ѝ е казал, че трябва да замрази яйцеклетките си или да потърси друг начин, по който да стане майка.

Робъртс признава, че е била ужасена да премине през процеса на замразяване и вероятността да научи, че няма да може да има деца. За щастие, актрисата получава подкрепа от приятелки и жени, които са преживели подобни проблеми. „Бях благодарна, че не съм сама. Все пак не бях направила нищо лошо“. В момента, в който спира да мисли за бебе, Ема разбира, че всъщност е успяла да забременее по естествен път.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

„Тогава обаче не исках да си правя големи планове. Всичко можеше да се обърка. Затова пазех тайната и казах само на приятеля и семейството си. Тази бременност ме научи, че никога не можеш да си правиш планове за бъдещето“.

Актрисата разкри и как се чувства по средата на своята бременност и как се справя с изолацията и пандемията. „Накратко казано: Гладна и уморена съм“, шегува се звездата. Добавя, че количеството храна и сън, които са необходими на бременните, са доста по-различни от тези на обикновените хора. Най-важното е, че Робъртс и детето са здрави и се чувстват добре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

През юни стана ясно, че Ема очаква първото си дете с приятеля си Гарет Хедлънд. Новината започна да обикаля социалните мрежи, след като майката на актрисата публикува коментар под публикация, която споделя слух, че актрисата е бременна. „Благодаря много! Много сме развълнувани“, отговори Кели Кънингам на поздравленията. Тя беше попитана дали дъщеря ѝ със сигурност е бременна и краткият ѝ отговор беше „Да!“.

Това ще е първо дете за двойката, която започна да се среща през 2019 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари