IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм се гордее с извивките на мъжа си

18 септември 2021 12 00

Дизайнерката сподели секси снимка на Дейвид

Снимка: Getty Images

Ако някога сте искали да видите голите задни части на Дейвид Бекъм, може да се насочите към профила на Виктория Бекъм.

47-годишната дизайнерка изненада всичките си последователи, споделяйки секси снимка на съпруга си, който се наслаждава на почивка в басейна. Въпреки че Дейвид технически носи шорти на Versace, те са почти свалени и показват стегнатите му задни части. Виктория пък явно не иска да запази това богатство само за себе си и реши да го сподели с целия свят.

„Честита неделя, пак заповядайте!“, написа тя под снимката заедно с емотиконка на човече със слънчеви очила. Дизайнерката не забрави да се похвали, че именно тя е запечатала съпруга си в тази поза. Разбира се, кадърът предизвика бурни реакции от приятели и фенове на известната двойка, като Дейвид Фърниш (съпругът на Елтън Джон) коментира с емотиконка на огън. „Това е най-прекрасната щедрост, която някога съм виждал“, написа писателката Доун О'Портър, а Донатела Версаче добави „Дръзко“ и няколко намигащи човечета.

Дейвид и Виктория са щастливо женени от 22 години и изглежда, че чувството им за хумор е едно от основните неща, които поддържат любовта им. През май 2020 година футболистът подразни съпругата си, след като 16-годишният им син Круз сподели снимка с мама. „Явно мама може да се усмихва“, написа момчето. Това накара Дейвид шеговито да отбележи колко са бели зъбите на Виктория, сравнявайки ги с тези на Рос от „Приятели“.

Преди няколко дни семейството отпразнува и 19-ия рожден ден на Ромео.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари