IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Пош Спайс се появи на плажа във Флорида

27 август 2021 16 30

Изпълнителката се завърна към дните си на Спайска

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм явно сериозно тъгува по дните си на музикална звезда и групата Spice Girls. Въпреки че последното й участие с останалите момичета беше през 2012 година по време на Олимпиадата в Лондон, съпругата на Дейвид Бекъм все още помни какво е да си Спайска и върна феновете си няколко десетилетия назад.

В социалните мрежи тя публикува снимка от плажа във Флорида, на която носи мини черна рокля, която много прилича на нещо, извадено от гардероба на Пош Спайс. За хората, които никога не са чували за Spice Girls, ще кажем, че Пош Спайс беше прякорът на Виктория Бекъм през 90-те години. В наши дни дизайнерката комбинира тоалета с черни слънчеви очила и зелена чанта през рамото.

"Пош се появи на плажа във Флорида", написа тя в описанието. Виктория е застанала на пръсти в пясъка, като едната й ръка е протегната нагоре, а другата държи анимирана кофичка и лопатка. Неоново зелената й чанта не е обикновена, а от марката Bottega Veneta и струва 3200 долара. Доста скъп аксесоар за плажа, но напълно подходящ за Пош. 

Изглежда, че цялото семейство Бекъм се наслаждава на последните топли дни от тази година. Преди няколко дни Виктория сподели снимка на дъщеря си Харпър, която носи къси жълти панталонки и зелена блуза. Момиченцето се е обърнало към камерата, а зад нея се разкрива прекрасен океански пейзаж. Снимката веднага беше засипана с позитивни коментари, като много фенове посочиха приликата между Харпър и баща й Дейвид Бекъм. 

Освен че се наслаждават на плажа във Флорида, Виктория и дъщеря са в щата, за да подкрепят Дейвид в началото на футболния сезон в Америка. Отборът Интер Маями, чийто собственик е футболистът, се състезава в източната конференция на МЛС. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари