IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Харпър и Виктория Бекъм

4 август 2021 14 30

10-годишното момиченце вече носи роклята на мама

Снимка: Getty Images

Вече сме доста наясно, че красотата в семейството на Дейвид и Виктория Бекъм се предава по наследство. Момчетата им Бруклин, Ромео и Круз отдавна са в полезрението на модната индустрия, заставайки на корици на различни списания и участвайки в модни дефилета и рекламни кампании. Бруклин вече остави подиума, като го замени с фотографията, но братята му продължават да се занимават с най-елегантната индустрия на света.

Ромео и Круз обаче трябва много да внимават, защото 10-годишната им сестра Харпър Севън ще се опита да им отнеме първото място. Наскоро единствената дъщеря на Виктория и Дейвид показа, че върви уверено по стъпките на известната си майка, като вече дори носи нейните рокли. 

Позирайки с баща си, Харпър беше облечена в лилава рокля с дантелено деколте, която е от новата колекция на Виктория. Според официалния сайт на марката, тоалетът първоначално се предлагаше за 2350 долара, после бе намален на 1410 и вече е разпродаден. През май самата г-жа Бекъм носеше същата рокля, промотирайки козметичната си линия Matte Bronzing Brick. 

По-рано през месеца Харпър навърши 10 години и получи специални поздравления от мама и татко. "Честит 10-и рожден ден Харпър Севън, най-красивата млада дама вътрешно и външно. Мила, обичлива, грижовна и сладка. Нашето всичко. Обичаме те много, много. Не мога да повярвам, че вече си на 10 години!", написа Виктория под видео на дъщеря си. Дейвид пък сподели стара снимка с единственото си момиче и заяви, че Харпър има най-голямото сърце и най-прекрасната усмивка. 

Г-ца Бекъм получи поздравления и от братята си Бруклин, Ромео и Круз. "Честит рожден ден на най-прекрасната малка сестра на света! Ти си прекрасна. Обичам те много, Харпър!", написа най-големият син Бекъм под колекция от снимки с рожденичката. Ромео пък нарече сестра си "легенда", а Круз сподели три снимки от миналото, за да отбележи специалния ден на Харпър. 

Засега 10-годишната дама все още няма социален профил в Instagram, като Дейвид и Виктория споделят, че това може да се случи, когато момиченцето стане малко по-голямо. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари