IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм взе да се облича в тон с роклите на жена си

1 септември 2022 10 30

Синът на Виктория и Дейвид и съпругата му Никола Пелц се появиха в розови тоалети

Getty Images

Getty Images

Бруклин Бекъм и Никола Пелц се появиха в синхронизирано облекло. Младоженците облякоха тоалети в нежен розов цвят за последната си светска изява. Двамата отпразнуваха ягодовия Frosty, на събитие, организирано от марката Wendy в събота. Въпреки ексклузивния доклад на изданието Page Six, че отношенията между техните богати и могъщи семейства са обтегнати, актрисата от „Трансформърс“ и главният готвач показаха, че са си все така влюбени и щастливи, докато се наслаждаваха на някои замразени ягодови лакомства.

Двамата се бяха съобразили идеално с цветовата палитра на вечерта, като Никола носеше бонбоненорозова рокля на Versace, видяна някога върху Мадона на партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“ през 2006 г.

Мадона и

Мадона и Гай Ричи през 2006 г. Снимка: Getty

Никола беше съчетала своя сладък винтидж стил с чанта Fendi Baguette в цвят горски плод и блестящи, розови сандали на платформи, добавяйки друга тенденция от началото на 2000-те: френски педикюр.

Междувременно Бруклин изглеждаше елегантен, но небрежен в своята обикновена бяла тениска, бледорозови панталони и маратонки в абсолютно същия нюанс като чантата на съпругата си.

Бащата милиардер на Никола, Нелсън Пелц, е председател на борда на Уенди, а най-големият ѝ брат Матю също е част от управителния съвет на марката. Съобщава се, че младата двойка дори е имала камион с бургери, предоставен от веригата за бързо хранене на сватбата им в Палм Бийч през април.

Никола Пелц

На съботния празник на Frosty се появи и един от другите братя на Никола – Уил Пелц, заедно с неговата приятелка, Кения Кински-Джоунс (на снимката горе), които също присъстваха облечени в подобни розови нюанси. Родители на модела Кения са актрисата Настася Кински и музикалният продуцент Куинси Джоунс.

Бруклин, който наскоро разкри, че има 70 татуировки, посветени на съпругата му е станал толкова близък с фамилия Пелц и особено с бащата на Никола – Нелсън, че е загърбил отношенията със собствените си родители – Дейвид и Виктория Бекъм, се твърди в нова статия на Page Six.

Водещият на предаването Cookin’ With Brooklyn дори изписа фамилията Peltz като татус на гърдите си.

Междувременно според последните слухове разривът между Никола и нейната свекърва Пош Спайс е започнал покрай избора ѝ да носи булчинска рокля на Валентино вместо на марката на дизайнерката Виктория Бекъм в деня на сватбата си.

„Щях да нося рокля на Виктория Бекъм и наистина исках, но след няколко месеца майката на Бруклин осъзна, че нейното ателие няма да може да я ушие, така че трябваше да избера друга рокля“, каза Никола пред списание Variety.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари