IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никола Пелц заведе Бруклин на друга семейна сбирка

6 октомври 2022 08 40

Нейните майка и брат също са били във френската столица

БГНЕС

БГНЕС

Никола Пелц показа, че е изгладила противоречията си с Виктория Бекъм, подкрепяйки я на Седмицата на модата в Париж. След като тя и Бруклин я аплодираха от публиката и се щракнаха с останалите от фамилията, те са се отправили към друго семейно събиране. Този път с роднините на младата актриса.

Със специален пост в Instagram Никола разкрива, че нейната майка е и най-добрата ѝ приятелка. При това след като не качи нищо за ревюто на нейната свекърва.

На кадъра красавицата позира с Клаудия Пелц, която е обгърнала с ръка през врата.

„Красиви мама и дъщеря“, пише последователка на Instagram. Серина Уилямс пък се включва с думите, че би желала да е с тях.

От публикацията се вижда, че снахата на Виктория Бекъм е завела Бруклин и своята майка на обяд в заведение. Не е ясно къде се намира то, но всички предполагат, че е в Париж.

Според някои спекулации Клаудия Пелц може също да е била в Париж, за да наблюдава шоуто на Пош Спайс. Тя обаче не се вижда на снимките на дизайнерката.

Снимката на актрисата е публикувана само няколко дни след като цялата фамилия Бекъм бе на модното ревю на Виктория.

Никола заведе Бруклин на рожден ден

Преди да се види с майка си, актрисата заведе Бруклин Бекъм на рождения ден на брат си. В Instagram тя сподели няколко снимки с Брадли.

За празника на своя батко красавицата избра къса бяла рокля в ретро стил. Нея тя комбинира с чифт високи ботуши.

„Толкова съм щастлива да те наричам мой брат“, написа тя и изтъкна, че Британи Пелц им е липсвала на партито. „Обичам ви много и двамата“, добави тя, говорейки за своите брат и сестра.

С галерията си Никола показва, че Брадли Пелц е празнувал в Париж. По този начин тя е успяла да присъства на неговото събиране заедно и с Клаудия Пелц.

Докато в социалните мрежи едни пишат за отношенията на актрисата с Виктория Бекъм, други не пропускат да отбележат, че отскоро тя е с избелени вежди, които не ѝ отиват съвсем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари