IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никола Пелц с любим аксесоар на Виктория Бекъм

22 юли 2022 17 50

Снахата на дизайнерката копира стила й от 90-те

БГНЕС

БГНЕС

Никола Пелц и Бруклин Бекъм се наслаждават на своя меден месец. Двойката, която е семейство само от 3 месеца, обикаля из Европа. И продължава да вдъхновява своите последователи с публикации. 

Прекарвайки прекрасни момченти с любимия човек, актрисата показа няколко снимки с него. И впечатли някои свои фенов с аксесар от 90-те. Той е любим на Виктория Бекъм и отново е на мода. 

Лято 2022 - Никола Пелц с кърпа на главата 

Наричат я още бандана. Предимството на този аксесоар е, че може да се носи по няколко различни начина. При това става както за жени, така и за мъже. 

В първата снимка от новата галерия на Пелц, тя демонстрира това, че с брат й са с кърпа на главата. И сякаш са ги разменили - той е с такава на цветя, докато тя - с черна с бял принт. 

За разлика от рижавия зак Зак, неговата кака Никола е с бандана на марката Maison Chanel.

Летни аксесоари - Виктория Бекъм често ползва бандани 

Популярният аксесоар за коса е един от предпочитаните за Виктория Бекъм през годините. Тя неведнъж е снимана с различни модели - в началото на 90-те и 2000-те. Точно тогава се появява и стилът Y2K. След разпадането на Spice Girls, половинката на Дейвид Бекъм продължава да носи шалове и кърпи за глава. 

В едно свое интервю за Glamour UK през 2019 г., г-жа Бекъм посочва, че нейният стил днес е доста по-различен. 

„Бих ли носила бандана Burberry в наши дни? Абсолютно не!“, категорична е тя. Но добавя, че тогава се чувствала добре с аксесоара, който бил част от модата по онова време. 

Все пак, трябва да отбележим, че Никола Пелц следи постоянно модните тенденции. Освен да се консултира с Виктория, прави и доста смели избори за своята визия. Освен котешката черна линия, която сякаш е нейната запазена марка, тя постоянно е с дрехи и аксесоари по последните трендове. Така например наскоро показа как носи черни кожени панталони на марката Balenciaga. Те свървят със сребрист колан тип верижка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари