IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм се страхува да излиза навън сама

17 юли 2022 15 00

Още ли преследват дизайнерката?

БГНЕС

БГНЕС

Виктория Бекъм се страхува да излезе сама на улицата. Това призна самата дизайнерка, коментирайки случай със свой преследвач отпреди пет години. По думите ѝ, тя все още изпитва уплаха.

Причината за притесненията на бившата певица е, че жената, която я тормозела, трябваше да бъде изслушана в Уестминстър на 12 юли. Тя се е явила чрез онлайн включване, пише списание Hello.

Обвиняемата Шарън Бел е изпратила няколко странни писма до дома на Виктория Бекъм в Лондон и дори чакала пред къщата, но била отпратена от охраната.

„Чувствах, че езикът в писмото ескалира и става по-емоционален и заплашителен към мен и семейството ми. И това ме притесни“, се казва в официалното изявление на Дейвид Бекъм.

Дори мъжът на дизайнерката признава, че се чувствал безпомощен и бил доста ядосан, че не можел да направи нищо срещу въпросната госпожа, която притеснявала жена му.

Виктория Бекъм не се притеснява да говори по случая

„Поради голямото внимание, което получаваме, рядко сме информирани за естеството на съобщенията от феновете“, казва дизайнерката пред съда. А Аризуна Асанте – прокурор по делото изтъква, че г-жа Бекъм е силно притеснена заради натрапничеството на англичанката, нарушила нейното спокойствие.

Според показанията, жената се навъртала често около имението на семейството в Лондон.

През март маскиран крадец успя да се промъкне в луксозния имот на двойката и да задигне ценни вещи, докато всички били на долния етаж. След като 17-годишният Крус се върнал в стаята си, забелязал, че е ровено из нея и има счупено стъкло.

По данни на британските медии, Виктория и Дейвид Бекъм са похарчили близо 8 милиона паунда за ремонт на къщата си в Лондон през 2016 г. Той разполага с цели шест спални, винарска изба и фитнес зала.

И докато дизайнерката се чуди какво ще стане с нейната преследвачка, се заговори, че нейният син Ромео е скъсал с модела Миа Регън. Повод за слуховете даде самият той, изтривайки общите им снимки от социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари