IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екстравагантно: Първи снимки от сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

11 април 2022 12 30

Младоженците похарчиха 4 милиона долара за сватбата си!

БГНЕС

БГНЕС

Големите сватби се завръщат!

След като две години ковид пандемията принуди двойките да сключват брак в най-близко обкръжение, то екстравагантната, супер луксозна и бляскава сватба на Бруклин Бекъм и Никола Пелц сложи начало на завръщането на големите сватби. Звездната двойка даже демонстрира мотото си: „Колкото повече, толкова повече!“. А първите официални снимки от сватбата, правата на които са купени от списание Vogue, вече се появиха в социалните медии.

Сватбата на първородния син на Дейвид и Виктория Бекъм вървеше ръка за ръка с пищни тоалети, многодневни събития и стотици популярни и богати гости. Елегантната булчинска рокля на красивата, 27-годишна милиардерска наследница Никола, беше дело на италианската модна марка Valentino Couture (а не на модния бранд на свекърва ѝ Виктория) и се отличаваше с изрязан гръб, интересни презрамки, красив воал с флорална бродерия и дълги ръкавици. Спиращата дъха рокля, изработена по поръчка от Пиерпаоло Пичоли, разбира се, беше само една от визиите на русата актриса по време на празненствата. Тоалетът на Никола също включваше някои сантиментални щрихи, включително талисман от майка ѝ Клаудия Пелц и послание, което екипът на Valentino е зашил в роклята ѝ със син конец.

„Винаги съм мислила, че искам косата ми да е наполовина вдигната, наполовина спусната, но ние решихме да заложим на дълъг бретон с разпусната, естествена коса“, казва Никола пред списанието, относно прическата си за своя голям ден. Адир Абергел, който е оформял косата ѝ, пък допълва, че визията на Бриджит Бардо му е служила за вдъхновение.

Гримьорката на булката, която работи за Chanel (Кейт Лий), казва пред Vogue, че се е вдъхновила от естествената красота на Никола. „Искахме много свежа, естествена визия, но с няколко интересни детайла, които ще изскочат под воала“, казва тя.

Шаферките на булката бяха облечени в морскосини рокли, като най-важната от тях беше бременната сестра на Никола – Британи Пелц. Сестрата на Бруклин – 10-годишната Харпър пък беше в ролята на „flower girl“. Сватбата се проведе в имението на свръхбогатите родители на Никола в Палм Бийч, Флорида, в събота, 8 април. Имотът на бащата на булката – Нелсън Пелц се оценява на 103 милиона щатски долара и се намира точно до океана! В списъка от 300 гости личат имената на много известни личности, включително Серина Уилямс, Ева Лонгория, Гордън Рамзи, Никол Ричи, Джиджи Хадид, колежките на Виктория от групата Spice Girls - Мел Би, Мел Си и Гери Хорнър, Елизабет Хърли, Том Брейди и Жизел Бюндхен и др.

Никола и 23-годишният Бруклин започнаха връзката си през 2019 г., а се сгодиха официално през януари 2020 г., само два месеца след първата си среща. Преди да се влюби в сина на ексфутболната звезда на „Манчестър Юнайтед“ и „Реал Мадрид“, милиардерската щерка излизаше с брата на Джиджи и Бела Хадид – Ануар. Колкото до Бруклин, той пък имаше връзки с модела Хана Крос и актрисата Клоуи Морец.

Според вестник Daily Mail бащата на младоженеца Дейвид е плакал, докато е държал петминутна прочувствена реч на сватбеното тържество, като е спирал на няколко пъти, за да си поеме дъх. В речта си той е нарекъл новата си снаха и милиардерска наследница „невероятна“.

Храната за 3-дневния сватбен банкет е била осигурена от главния готвач от Маями – Тиери Изамбер, който е бил личен готвач на президента Бил Клинтън.

Младоженецът носеше специално ушит за него смокинг на Dior от Ким Джоунс, заедно с диамантена верижка на ревера си от Анита Ко, подарък от новите му свекъри.

На първата снимка се вижда как Никола е водена до олтара от баща си Нелсън като двойката е съпровождана от музиката на струнен оркестър. Братята на Бруклин – Ромео (19) и Круз (17) са имали ролята на кумове на сватбата. Първият танц на Бруклин и Никола като съпруг и съпруга е бил на песента на Елвис Пресли Only Fools Rush In, изпълнена от изгряващия южноафрикански артист Лойисо. Другото по-интересно е, че както Никола ще вземе фамилията на Бруклин – Бекъм, така и той ще вземе нейното фамилно име за свое презиме и фамилиите и на двамата ще са „Пелц-Бекъм“.

Най-добрата приятелка на дизайнерката и бивша певица Виктория Бекъм и кръстница на Харпър Бекъм – актрисата Ева Лонгория заложи на тоалет на бранда на майката на младоженеца за пищното събитие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари