IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никола Пелц с Valentino за сватбата с Бруклин Бекъм

7 април 2022 12 30

Вричат се във вярност след няколко дни

БГНЕС

БГНЕС

Никола Пелц заложи на Valentino за сватбата си с Бруклин Бекъм. След броени дни двамата ще се врекат във вечна вярност и булката вече няма притеснения за роклята. Тя е готова и не е на нейнататъща - Виктория Бекъм. 

По данни на Daily Mail, актрисата се е доверила изцяло на стилиста Лесли Фремар. Двете са уточнили детайлите около сватбената визия на русокоската. С нея тя трябва да смая погледа на любимия си в имението в Палм Бийч, Флорида. Именно там те ще сключат брак пред погледите на своите близки. 

„Лесли е човекът, към когото се е обърнала Никола, за да й помогне за това какви аксесоари ще носи и какъви ще бъдат гримът и косата й“, споделя източник на британското издание. 

„Бяхме в Рим два пъти, гледахме всички в ателието, просто са толкова талантливи“. Това коментира по-рано Пелц CR Fashion Book. Тогава тя заговори за Valentino и своята булчинска рокля. 

По повод работата си с италианската модна къща, бъдещата г-жа Бекъм споделя, че Лесли Фремар се превърнала в нейната най-добра приятелка. И допълни, че определено може да й се довери. 

„Първият път, когато отидох в Рим, доведох майка си и брат ми Брад, който всъщност е моят човек на честта... Наистина е красиво да си част от това и е много вълнуващо“. 

Никола Пелц сменя няколко визии за сватбата с Бруклин Бекъм 

Не си мислете, че булката ще изненада гостите само с роклята на Valentino. Очаква се тя все пак да облече и тоалет, ушит от Виктория Бекъм. Ако това не стане, то със сигурност бившата спайска ще има пръст в част от организацията за грандиозното събитие, което всички очакват с нетърпение. 

„Не съм мислила за конкретна рокля, в която искам да се омъжа. Така че всъщност да открия какво е това с Valentino беше наистина невероятно. Творческият процес беше забавен...”, споделя актрисата от от „Трансформърс“ и открехва за малко завесата към сватбата. 

Засега е ясно, че Никола Пелц ще има главна шаферка - нейната обичана баба. А сестрата на Бруклин - Харпър, ще бъде сред останалите шаферки, които трябва да бъдат с еднакви рокли. Именно тук Виктория може да помогне с идеи и модели. 

И тъй като Ромео и Круз Бекъм също ще бъдат шафери, за техните костюми също е паднала много работа. И модните експерти тръпнат да узнаят коя марка се е заела с обличането им. 

Виктория Бекъм не иска да бъде в центъра на вниманието за роклята на Никола Пелц 

Първоначално бе съобщено, че именно майката на Бруклин ще се погрижи за булчинската рокля. Смяташе се, че с това тя ще направи страхотен подарък за бъдещата си снаха. Но явно след това двете са размислили и са решили да се доверят на Valentino. И така да избегнат коментарите на някои критици, ако роклята на британската дизайнерка не се хареса. 

Пелц носеше тоалет на италианската марка на Met Gala през 2021 г.

„Никола първоначално искаше рокля от висша мода на Elie Saab...“, съобщи източник на The ​​Sun през 2020 г..

Все пак, Никола Пелц и нейните приятелки ще имат моминско парти и за него нищо чудно да отдадат почит към Виктория, като се появят с дрехи от нейна колекция. 

Дългоочакваната сватба ще бъде на 9 април. На нея известният фотограф Ани Лейбовиц ще запечата най-хубавитемоменти на двойката. Някои залагат и на това, че сър Елтън Джон ще уважи младите и попее в тяхна чест на тържеството. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари