IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм и Никола Пелц минават под венчило през април

26 януари 2022 14 40

Бракосъчетанието ще бъде във Флорида

БГНЕС

БГНЕС

Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм – Бруклин, най-сетне ще узакони връзката си със своята приятелка. Фотографът се сгоди за Никола Пелц през лятото на 2020 г. и заради пандемията не успя да вдигне сватба веднага, но ето, че през април тази година ще го направи. Това съобщават световните медии и уточняват, че вече е ясно и мястото на бракосъчетанието – Флорида, САЩ.

Макар някои британски издания да писаха по-рано, че бившата спайска е резервирала отдалечено ранчо на Острова, в което да побере всички гости на сина си, стана ясно, че той ще се ожени в имението на своя тъст Нелсън Пелц в Палм Бийч.

По последни данни, 22-годишният Бруклин и 27-годишната Никола са избрали 9 април за важното събитие, на което ще се врекат във вечна вярност. А техни свидетели и кумове ще бъдат Ромео и Круз Бекъм (братята на младоженеца), както и 36-годишният батко на булката – Брад. Говори се, че церемонията ще води самият дейвид Бекъм.

По данни на Dailystar, най-добрите приятели на младоженците, както и куп известни личности, близки до семействата им, са получили покани за сватбата. Сред тях са имена като Джиджи Хадид, София и Никол Ричи, Гордън Рамзи и цялото му семейство и още много други.

Елтън Джон, който е и кръстник на Бруклин Бекъм, бе един от първите, за които се смяташе, че ще пее на сватбата. Но по предварителни планове, по това време той щеше да бъде на своето турне Farewell Yellow Brick Road. Точно на 9 април известният изпълнител искаше да излезе пред публика в Лексингтън, Кентъки. Тъй като се разболя от коронавирус, любимецът на Елизабет Втора отложи концертите си. Ето защо, ако всичко е наред, до пролетта може да се възстанови и да отиде на сватбата.

Ще видим булката във Vogue

Освен лъскавото имение, разполагащо с 27 спални, където двамата влюбени ще си кажат „Да“, много от техните последователи ще могат да видят и голяма част от детайлите от сватбата. Причината е, че те са сключили договор със списание Vogue, което вече има изключителните права за отразяване.

Мнозина очакват Никола Пелц да се появи с булчинската си рокля на корицата на изданието или на страниците му да има подробен материал с много снимки от важното събитие.

Предстои и да разберем на кой дизайнер ще бъде роклята на булката, при положение, че нейната свекърва има както връзки, така и опит в ушиването на различни елегантни тоалети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари